KRYSSA SOM JOHANNA TOFTBY
MED MSC CRUISES 
Få 10% rabatt

Den 13 april kom Johanna Toftby tillbaka från sin kryssning i Karibien med MSC Cruises – en helt fantastisk upplevelse! 


Med avresa från läckra Miami besökte hon några av de bästa destinationerna på en 8-dagars kryssning i Karibien med stopp på Bahamas, Jamaica och Mexiko ombord på MSC Cruises fartyg MSC Seaside. Fartyget är ett av de nyaste och har ett fantastiskt promenaddäck där du kan äta en god middag och samtidigt njuta av att solen går ner i havet. Fartyget har dessutom flertal pooler, ett riktigt bra gym och SPA och varje kväll bjuds det på den bästa underhållningen till sjöss.


Vi på MSC Cruises vill tacka Johanna och er läsare genom att erbjuda er en rabatt om 10% om du bokar en kryssning i Karibien innan den 31/5 2019. Nedan hittar du de kryssningar som ingår i rabatten.

Hur bokar man? Det är väldigt lätt! Välj från listan nedan med fartygen MSC Seaside och MSC Meraviglia och ring oss på 08 – 503 377 70 (vardagar 9-17) eller mejla oss på info@msccruises.se och uppge koden JOHANNA10 för att få 10% rabatt!

 
 
JOHANNA10 
 
RING OSS!
 

Bokningsvillkor: Rabattkoden gäller på nya individuella nybokningar för vuxna (ej barn) tom 31/5 2019. Priserna nedan är innan avdragen rabatt. Gäller avresor från Miami, 8-dagars kryssningar, som avreser från september till mars 2020. Gäller fartygen MSC Meraviglia och MSC Seaside. Du kan boka genom; att ringa oss, mejla oss eller kontakta din resebyrå och uppge koden JOHANNA10. Rabatten gäller på alla hyttkategorier utom Yacht Club.