Fly & Cruise

Från himmel till hav: Fly & Cruise-paket

Flyg, transfer och kryssning i ett unikt paket. Fly & Cruise är utformat för att ge dig en sömlös och stressfri reseupplevelse, utan krångel, och erbjuder en enkel allt-i-ett-lösning. Från enkel bokning till perfekt flygtid, transfer ingår och reseassistans av experter - vi är fast beslutna att se till att din kryssningssemester börjar och slutar på rätt sätt.

 

Att kombinera flyg och transfer med din kryssning är extremt smidigt. När du gör din bokning väljer du helt enkelt den kryssningsrutt som passar dig bäst och väljer Fly & Cruise-paketet. Dessutom kan du välja den flygplats som passar dig bäst. Innan betalningen är slutförd kommer du att ha tillgång till all flyginformation, inklusive möjligheten att uppgradera din klass om det är tillgängligt. Låt dig inspireras av världens finaste destinationer som nu finns inom räckhåll och boka din Fly & Cruise-semester 2024 eller 2025!

 

För ytterligare information, se Vanliga frågor.

FLY & CRUise-erbjudanden

Ta chansen att ta del av de bästa erbjudandena på flygkryssningar 2024 och 2025 och ge dig ut på en underbar semester utan att behöva tänka på alla detalerj. Låt MSC Cruises ordna allt åt dig!

FLYG FRÅN SVERIGE

Med Fly & Cruise är ditt äventyr bara en liten bit bort! Du behöver inte färdas långt för att påbörja din fantastiska resa. Välj den flygplats som ligger närmast dig och flyg mot förtrollande horisonter med de finaste flygresorna som MSC Cruises erbjuder.
Fly & Cruises packages | MSC Cruises

Fly & Cruise-flygplatser 2024 - 2025


För avgångar under 2024 och 2025 har du möjlighet att välja mellan ett varierat utbud av flygplatser i Sverige, från Arlanda Landvetter till Köpenhamn.
 
Vintern 2024-2025 tar MSC Cruises Fly & Cruise med avgång från Arlanda, Landvetter & Köpenhamn dig till Karibiska destinationer för att starta din kryssning, medan du under en kryssning sommaren 2024 kan du upptäcka de underbara vyerna i västra och östra Medelhavets stränder och städer med ett brett urval av flyg från Arlanda, Landvetter & Köpenhamn.
 
 

Varför ska man välja ett fly & cruise-paket?

Upplev enkel och smidig reseplanering när MSC Cruises tar hand om organisering, transfer och planering av flyg. Våra Fly & Cruise-semestrar inkluderar incheckat bagage för din bekvämlighet. Från incheckning till ankomst finns vår experthjälp tillgänglig för att besvara alla dina resefrågor, ge vägledning om navigering på flygplatsen, flygförseningar och eventuella oförutsedda händelser.

Fly & Cruise garanterar smidig organisering och problemfria resor


 
Låt MSC Cruises ta hand om organiserandet! Med våra flyg- och kryssningspaket hanterar vi alla arrangemang och garanterar en sömlös semesterplanering för dig. Även om du skulle drabbas av förseningar eller problem under resan finns MSC Cruises där för att hjälpa dig och se till att du kommer fram till fartyget utan besvär. Om du skulle behöva hjälp så erbjuder vi telefonsupport.

Fly & Cruise garanterar smidig organisering och problemfria resor

Hassle free travel fly & cruise | MSC Cruises

Fly & Cruise erbjuder personliga flygalternativ som är skräddarsydda utifrån dina behov


 
Få ut så mycket som möjligt av din tid med våra Fly & Cruise-paket. När du bokar din kryssning hjälper vi dig att hitta det bästa flyget som passar bäst med din kryssnings på- och avstigning. Säg adjö till timmar som går till spillo på att leta efter olika flygalternativ och att vänta på flygplatsen - vi tar hand om det!

Fly & Cruise erbjuder personliga flygalternativ som är skräddarsydda utifrån dina behov

More time to relax | MSC Cruises

Flyglösningar med oslagbart värde


Upplev exceptionellt värde för pengarna med vårt Fly & Cruise-paket. Njut av bekvämligheten och kvaliteten hos våra pålitliga flygbolagspartners, vilket garanterar en bekväm och minnesvärd flygupplevelse. Vi prioriterar din komfort och nöjdhet, från start till landning.

Flyglösningar med oslagbart värde

Flight excellence fly cruise | MSC Cruises

Sömlösa transfers för stressfritt resande


 
Lämna navigeringen på flygplatsen till oss. Alla Fly & Cruise-paket inkluderar transfer från flygplatsen direkt till fartyget, och tillbaka igen. MSC Cruises tar hand om allt det praktiska, så att du kan njuta fullt ut av din kryssningssemester.

Sömlösa transfers för stressfritt resande

Transfers Included | Fly & Cruise MSC Cruises

Trygghet för bagaget


 
Med MSC Fly & Cruise är ditt bagage väl omhändertaget. Om olyckan skulle vara framme under flygresan kommer vårt engagerade team se till att du får tillbaka dina tillhörigheter. Vi har ett nära samarbete med flygplatsernas hittegodsavdelningar för att se till att ditt bagage levereras till din hytt, så att du kan fokusera på att njuta av din semester och skapa minnen.

Trygghet för bagaget

Lugagge peace of mind | MSC Cruises

vanliga frågor

Vad ingår i Fly & Cruise-paketet?

Alla Fly & Cruise-paket inkluderar:

 

  • Flyg till och från ombordstigningshamnen
  • Bekväm transfer från flygplatsen till fartyget och tillbaka igen
  • Incheckat bagage
  • Assistans på flygplatser
  • Flygplatsskatter
  • Ombokning av din resa vid försenat flyg

Vad är Fly & Cruise?

Fly & Cruise är ett paket som kombinerar flyg och transfer med din kryssning. Med MSC Cruises Fly & Cruise kan du luta dig tillbaka och koppla av så snart du kliver av planet. När din kryssningssemester är över får du transfer tillbaka till flygplatsen för ditt flyg hem.

Hur bokar jag Fly & Cruise?

Du kan enkelt boka ditt Fly & Cruise-paket direkt på MSC Cruises webbplats. Under bokningen av kryssningen kan du lägga till ett passande flyg för en säker och garanterad ombordstigning på kryssningen. Vi erbjuder en lista över de bästa flygtiderna som passar med kryssningens på- och avstigning.

Vad händer med bagaget på Fly & Cruise?

Bagaget följer samma flöde som på en vanlig flygning. I händelse av förseningar eller förluster kommer vår dedikerade personal att hjälpa dig för att säkerställa en smidig resa.

Vad händer om flygbolaget tappar bort mitt bagage?

I händelse av felhantering spårar vi ditt bagage och levererar det till din hytt. I sådana fall ber vi dig kontakta LOST & FOUND-kontoret på flygplatsen för att fylla i en PIR-rapport (Property Irregularity Report) och kontaktar sedan receptionen ombord. Observera att tullbestämmelserna i vissa länder kräver att du är närvarande när bagaget återlämnas.

Hur mycket bagage får du ta med dig?

Det varierar beroende på destination, flygbolag och vilken typ av flygklass som valts. Fullständig information finns på din kryssningsbiljett.

Vad händer om flyget är försenat eller om avgångstiden ändras?

Vi lägger om ditt reseschema så att du kan gå ombord på kryssningen så snart som möjligt. Vid flygförseningar kommer din kryssning inte att utebli.

Kan jag få hjälp på flygplatsen?

Det finns särskild assistans på flygplatserna som garanterar en bekymmerslös start på din resa. Du kommer att få ett nummer till en telefonsupport, där du kan få svar på dina resefrågor från 3 timmar före din flygning.

Var hittar jag min flyginformation?

Du får information om flyget på din kryssningsbiljett.

Var kan jag göra online-incheckningen för mitt flyg?

Du kan göra det direkt i ditt flygbolags bokningsområde i appen eller på webbplatsen med hjälp av flygbolagets bokningsnummer.