sustainability 2021 Play

the futuRe OF cruising

Hängivna till att främja ansvarsfullt resande och turism

"Vårt mål är tydligt: att MSC Cruises marina verksamhet ska nå netto-nollutsläpp till 2050.”


 PIERFRANCESCO VAGO
Styrelseordförande

 

Vårt ansvar: hållbarhet
Att vara familjeägt innebär att vi kan investera på lång sikt,
att bevara planeten och dess hav för framtida generationer.
Se till att vi reser över haven med största försiktighet,
samtidigt som vi respekterar de kustsamhällen vi besöker.

HÅLLBARHETSRAPPORTER

På MSC Cruises är hållbarhet inte bara ett modeord utan ett långsiktigt affärsengagemang.

Bläddra i våra hållbarhetsrapporter för att förstå mer om vad vi faktiskt gör.

Vårt hållbarhetsprogram

Vår resa mot hållbara kryssningar är organiserad kring fyra viktiga pelare: Planet, People, Place och Procurement. Detta innebär att vi strävar efter att kontinuerligt förbättra vår flottas miljöprestanda, att vi tar hand om alla anställda och främjar mångfald och integration, att vi arbetar för att se till att vår påverkan på de kustsamhällen som vi når förblir positiv och att vi på ett ansvarsfullt sätt upphandlar de produkter och tjänster som vi köper in.

PLANET

Vi är fullt engagerade i att spela vår roll för att ta itu med klimatförändringar och främja havets biologiska mångfald. Vi är fast beslutna att påskynda vår övergång mot nettonollutsläpp till 2050. Vi arbetar nära med ledande teknikföretag, varv och bränsleleverantörer för att tänja på gränserna för vad som är möjligt.

Läs mer

PLANET

sustainability_planet_sitecore

PEOPLE

MSC Cruises är ett företag som fokuserar på människor, som sysselsätter tiotusentals människor av flera nationaliteter världen över. Vår första prioritet är att våra passagerare och besättningsmedlemmar ska vara säkra och friska. Vårt team spelar en mycket viktig roll för att göra vår gästupplevelse till en framgång, och vi vet hur viktigt det är att stötta deras välbefinnande.

Läs mer

PEOPLE

sustainability_sitecore_people

PLACE

Våra kryssningar tillåter människor att besöka några av de vackraste och mest spännande destinationerna som världen har att erbjuda – och vi vill fortsätta med detta. Vi främjar mer ansvarsfulla resor och levererar större sociala och ekonomiska resultat för de samhällen vi besöker.

Läs mer

PLACE

sustainability_place_sitecore

PROCUREMENT

Våra åtgärder för mer hållbara kryssningar gäller även vår upphandlingspolicy. Varje år upphandlar vi tusentals olika föremål för att driva vår verksamhet, från motordelar till handtvål, besättningsuniformer till mat och dryck och vi måste göra detta ansvarsfullt och med omtanke.

Läs mer

PROCUREMENT

sustainability_procurement_sitecore

the futuRe OF cruising