UTFLYKTER

Välj bland våra kategorier, Active & Adventure, City tours, Culture and history, Scenic routes, Family fun, Natural wonders, Sea & sun, och Something Special. 
Observera att utflyktsprogrammet endast ger en översikt över de utflykter som finns tillgängliga i varje hamn, tillgängliga utflykter, utflyktsbeskrivningar och priser kommer att bekräftas ombord. Utflyktsprogram och rutter kan komma att ändras beroende på lokala restriktioner och/eller eventuella oförutsedda händelser i samband med COVID-19-situationen . För att ta reda på vilka utflykter som är tillgängliga för din kryssning, vänligen logga in genom att klicka här.
Priserna som visas är redan rabatterade
Utflykterna i programmet är avsedda att ge gästerna en uppfattning om de olika turerna som finns i varje hamn, detta program är bara en guide och slutliga utflyktsbeskrivningar och priser kommer att bekräftas under din kryssning. Utflyktsprogrammet och resplaner kan variera beroende på lokala förhållanden och/eller eventuella oförutsedda händelser.

Vissa utflykter är väldigt populära, därför kan tillgänglighet inte alltid garanteras. Vi rekommenderar att boka i förväg.
För alla destinationer kan utflykterna ges på fem språk (ENG-DEU-FRA-ESP-ITA) beroende på tillgängligheten av guider. Det slutliga språket kommer att bekräftas ombord under din kryssning.

Endast för Sydamerikanska destinationer kan turer tillhandahållas på 6 språk (ENG-DEU-FRA-ESP-ITA-POR) beroende på tillgängligheten av guider. Det slutliga språket kommer att bekräftas ombord under din kryssning.