UTFLYKTER

Välj bland våra kategorier, Active & Adventure, City tours, Culture and history, Scenic routes, Family fun, Natural wonders, Sea & sun, och Something Special. 

 

HÄLSO- OCH SÄKERHETSÅTGÄRDER FOR KRYSSNINGAR UNDER DE KOMMANDE MÅNADERNA 
 
Observera att om du vill gå i land under din kryssning kan du bara göra det genom att delta i en av MSC Cruises utflykter för att säkerställa samma höga hälso- och säkerhetsstandard i land som ombord. För kryssningar sommaren 2021 i Medelhavet och i norra Europa erbjuder vi ett stort utbud av utflykter. Vissa av dem är endast tillgängliga för gäster som innehar Covidpass/certifikat (fullvaccinerad), medan andra utflykter är öppna för dem som inte har det. Oavsett vilket garanterar vi högsta hälso- och säkerhetsstandard. Vi uppmanar dig att noggrant läsa rubrikerna och beskrivningarna av utflykterna och välja de mest lämpliga baserat på ditt nuvarande tillstånd. Observera att gäster som innehar Covidpass/certifikat och reser med barn över 12 år som inte har ett Covidpass/certifikat kommer att betraktas som gäster som inte har Covidpass/certifikat.
 
Barn över 12 år kommer i så fall att bli ombedda att ta ett gratis covid-test ombord för att delta i utflykten (eller så måste den bokade utflykten ändras till en annan utflykt som inte kräver att deltagarna är fullvaccinerade). Klicka här för att ta reda på mer.
 
Observera att utflyktsprogrammet endast ger en översikt över de utflykter som kan arrangeras i varje hamn och slutliga program, detaljer och priser kommer att bekräftas ombord. Utflyktsprogram och rutter kan variera beroende på lokala omständigheter och/eller eventuella oförutsedda händelser i förhållande till tidpunkten för utflyktens dag och/eller kan komma att ändras baserat på lokala bestämmelser eller andra begränsningar relaterade till situationen med Covid-19. För att ta reda på vilka utflykter som är tillgängliga för din kryssning, vänligen logga in genom att klicka här.
 
Klicka här för att läsa mer om vårt hälso- och säkerhetsprotokoll.

 

Priserna som visas är redan rabatterade