UTFLYKTER

Kan en dagsutflykt vara hela livet? Med vårt otroliga utbud av utflykter på land, kan de. Oavsett om du föredrar äventyr, natur, kultur eller historia kan du skapa livslånga minnen för dig själv och hela familjen. Upptäck den rika historien på dina destinationer med en Culture & History-utflykt, upplev hisnande vyer på en Scenic Route-tur, få en adrenalinträff med en Active & Adcenture-tur, koppla av i Natural Wonders, koppla av i en Sea & Sun's Relax-tur, njut av en Something Special-upplevelse, eller ta en Accessible Tour-upplevelse och ta in destinationen i din egen takt.

Vi har också skapat Excursions Explorer Package, MSC Bike Adventours och MSC PROTECTOURS – en serie hållbara utflykter – som alla är exklusiva för MSC (endast tillgängliga på utvalda MSC Cruises resplaner).

Välj din MSC Cruise Utflykt online för att dra nytta av våra förbokningspriser.

 

 

VIKTIG INFORMATION FÖR GÄSTER SOM BESÖKER SOKHNA (EGYPTEN)

Sokhnas hamn är porten till Kairo. Observera att eftersom det är en kommersiell hamn förbjuder lokala bestämmelser kryssningsgäster att promenera på egen hand inom hamnområdet. Eftersom inga taxibilar finns tillgängliga inom hamnområdet kan du endast gå i land om du köper en landutflykt. MSC Cruises erbjuder ett brett utbud av utflykter från Sokhna som tar dig till Kairo och andra spännande destinationer i området. Du kan boka dina utflykter på vår webbplats för att säkra en plats på din favoritutflykt och samtidigt spara upp till 20 %. Om du väljer att boka en utflykt med en tredjepartsoperatör ber vi dig vänligen att se till att de har fått det nödvändiga tillståndet från de lokala myndigheterna för att få tillträde till hamnen. Utan detta tillstånd får de inte komma in i hamnområdet.

Priserna som visas är redan rabatterade
Utflykterna i programmet är avsedda att ge gästerna en uppfattning om de olika turerna som finns i varje hamn, detta program är bara en guide och slutliga utflyktsbeskrivningar och priser kommer att bekräftas under din kryssning. Utflyktsprogrammet och resplaner kan variera beroende på lokala förhållanden och/eller eventuella oförutsedda händelser.

Vissa utflykter är väldigt populära, därför kan tillgänglighet inte alltid garanteras. Vi rekommenderar att boka i förväg.
För alla destinationer kan utflykterna ges på fem språk (engelska-tyska-franska-spanska-italienska) beroende på tillgängligheten av guider. Det slutliga språket kommer att bekräftas ombord under din kryssning.

Endast för Sydamerikanska destinationer kan turer tillhandahållas på 6 språk (engelska-tyska-franska-spanska-italienska-portugisiska) beroende på tillgängligheten av guider. Det slutliga språket kommer att bekräftas ombord under din kryssning.