UTFLYKTER

Kan en dagsutflykt vara hela livet? Med vårt otroliga utbud av utflykter på land, kan de. Oavsett om du föredrar äventyr, natur, kultur eller historia kan du skapa livslånga minnen för dig själv och hela familjen. Upptäck den rika historien på dina destinationer med en Culture & History-utflykt, upplev hisnande vyer på en Scenic Route-tur, få en adrenalinträff med en Active & Adcenture-tur, koppla av i Natural Wonders, koppla av i en Sea & Sun's Relax-tur, njut av en Something Special-upplevelse, eller ta en Accessible Tour-upplevelse och ta in destinationen i din egen takt.

Vi har också skapat Excursions Explorer Package, MSC Bike Adventours och MSC PROTECTOURS – en serie miljömedvetna utflykter - som alla är noggrant utvalda (tillgängliga på specifika MSC Cruises-rutter).

 

Missa inte möjligheten att upptäcka dolda pärlor med våra exklusiva MSC Yacht Club-utflykter. Som en uppskattad MSC Yacht Club-gäst får du möjlighet att utforska underverk genom våra härliga utflykter. Dessa oförglömliga upplevelser, guidade av lokala experter, överskrider gränserna för vanliga resor och erbjuder en unik och autentisk inblick i varje destination.

Välj din MSC Cruise Utflykt online för att dra nytta av våra förbokningspriser.

 

Observera att utflyktsprogrammet endast ger en översikt över de turer som kan ordnas i varje hamn och att de slutliga turbeskrivningarna och priserna kommer att bekräftas ombord. Utflyktsprogram och resvägar kan variera beroende på lokala förhållanden och/eller oförutsedda händelser i förhållande till tidpunkten på dagen för turen och/eller kan ändras baserat på lokala bestämmelser eller andra begränsningar. För att ta reda på vilka utflykter som finns tillgängliga för din kryssning, logga in genom att klicka här.

 

Priserna som visas är redan rabatterade