BAKOM KULISSERNA

Kom och se hur vi arbetar! Följ med "bakom kulisserna" och upplev vad som krävs för att leverera den perfekta kryssningssemestern.
Behind the scenes, Bridge area | MSC Cruises
Behind the Scenes, Bridge | MSC Cruises
Behind the scenes, Bridge Officer | MSC Cruises

Utforska flera "avgränsade" områden på fartyget

Är du redo för den ultimata upplevelsen bakom kulisserna på vårt magnifika kryssningsfartyg? Denna exklusiva utflykt är begränsad till mindre grupper om 20 personer, så att du får en verkligt intim och fördjupande upplevelse.

 

Följ med oss med på en resa genom fartygets dolda områden, där endast några få utvalda har varit tidigare. Du får chansen att se fartygets inre, från kommandobryggan, maskinkontrollrummet till galleriet och mer därtill.

Behind the Scenes, Engine | MSC Cruises
Behind the scenes, Engine Officer| MSC Cruises
Behind the scenes, Bridge | MSC Cruises

En unik och utforskande rundtur

Våra kunniga reseledare och ombordpersonal kommer att finnas på plats för att svara på eventuella frågor och ge en översikt över den interna driften av fartyget.

 

Men det är inte allt - du får också möjlighet att träffa fartygets officerare och höra om deras erfarenheter till havs. Det här är en unik möjlighet att få en inblick i driften av ett kryssningsfartyg och se vad som händer bakom kulisserna. Missa inte denna fantastiska möjlighet - boka din plats idag för att försäkra dig om att få en av de mycket begränsade platserna!

tre guidade turer bakom kulisserna

Vilken del av fartyget vill du utforska?

Ytterligare information om rundturen

Antalet platser är begränsat, boka din plats idag, så att du inte missar något!

- Rundturen äger rum under olika delar av kryssningen för att säkerställa och garantera de säkraste och lämpligaste förhållandena för deltagarna.

- Rundturen varar i ungefär 2 timmar till 3 timmar och en halv.

- För att delta måste gästen vara minst 6 år gammal och ha sällskap av en betalande vuxen.

- Gäster som deltar måste vara i god fysisk form eftersom rundturen omfattar flera trappor samt långa perioder av gående och stående.

- Mötesplats och tid bekräftas på fartyget.

Viktigt: Det är strängt förbjudet att ta med mobiltelefoner och kameror och deltagarna får endast bära täckande skor.

Förbättra din kryssningsupplevelse och gör den ännu mer speciell

Anpassa din upplevelse efter dina preferenser och se till att du får ut det mesta av varje ögonblick som spenderas ombord.
Tillfredsställ din nyfikenhet med vårt breda utbud av utflykter, få alla dina favoritdrycker till bästa pris med våra dryckespaket, skäm bort dig själv med våra SPA & Wellness-paket och njut av en kulinarisk upplevelse i våra specialrestauranger.


Boka online och dra nytta av våra rabatterade priser jämfört med priserna ombord!