DRYCKESPAKET

Vi har en mängd prisvärda dryckespaket för att ge dig ett stort urval av olika drycker som stillar din törst eller sätter guldkant på semestern, från läsk, kaffedrycker till goda viner, premiumöl och mycket mer!

 

Kryssa All Inclusive med våra dryckespaket kombinerat med vårt stora utbud av kryssningar och ge dig möjligheten att släcka din törst när du vill, vart du vill. Många alternativ kan även serveras direkt till hytten för att glädja dig eller för att överraska dina nära och kära! Nedanför hittar du vårt bästa urval av obegränsad mängd dryck

 

Boka här och njut av total avkoppling och nöje!

Villkor för dryckespaket

Dryckespaketen är endast för personlig användning och gäller för en dryck per gång. Paketen är personliga och kan inte överlåtas. Vid missbruk av villkoren för dryckespaketet kan tjänsten dras in utan återbetalning av återstående dagar. Samma dryckespaket måste bokas av alla gäster som delar hytt eller reser tillsammans och önskar äta vid samma bord, inklusive minderåriga som måste boka barnversionen av paketet. Paketet gäller under hela kryssningen och kan inte köpas för enstaka dagar. Priset på paketet gäller för varje kryssningsdag förutom avstigningsdagen. När du har aktiverat paketet ombord kan paketet inte avslutas och återbetalas. Paketet är inte obligatoriskt för spädbarn under 3 år (barn som inte har nått sin 3:e födelsedag).

UTFORSKA VÅRA PAKET

*Priserna som visas på din sida är redan rabatterade