Dryckespaket

Vi har skapat en rad prisvärda dryckespaket för att erbjuda dig det val av förfriskningar som tilltalar dig mest, från läsk till fina viner, förstklassigt öl och mycket mer! Våra kryssningsalternativ med all-inclusive och generösa dryckespaket ger dig oändligt med möjligheter att släcka din törst när du vill och kan kombineras med ett stort urval av kryssningssemestrar. Boka ditt dryckespaket online till det lägsta priset jämfört med priset ombord!

Observera att på grund av saudiska lagar kommer alkohol inte att serveras när fartyg befinner sig i saudiska hamnar.
Alkohol kommer att finnas tillgängligt för våra gäster när fartyget kryssar på internationella vatten.

ALL-INCLUSIVE DRYCKESPAKET

 

Vänligen notera att information kring All Inclusive Dryckespaket från vintern 2023-2024 till sommaren 2025 finns nedan.
För att ta reda på vilka All Inclusive-dryckspaket som finns tillgängliga för din kryssning, vänligen logga in.

*priserna som visas i inloggat läge är redan rabatterade

faq

Finns dryckespaketen tillgängligt på alla kryssningar och alla fartyg?

Ja, dryckespaketen finns tillgängligt på alla MSC Cruises fartyg. Men på kryssningar i Sydafrika och Kina erbjuds inga dryckespaket.

Är innehållet i dryckespaketet olika beroende på fartyg, destination eller säsong?

Ja, innehållet i dryckespaketet samt produkter kan skilja sig åt beroende på destination och säsong.

Vilka dryckespaket finns tillgängliga på min kryssning?

Följande dryckespaket finns tillgängliga:

• Easy Package
• Easy Plus Package
• Premium Extra Package
• Alcohol-Free Package
• Minors Package


För att se vilka dryckespaket du kan lägga till på din kryssning, logga in på My MSC Area.


Ingår dricks i kostnaden för dryckespaketet?

Ja, alla MSC Cruises förbetalda och efterbetalda dryckespaket inkluderar dricks.

Kan dryckespaketet användas på Ocean Cay Marine Reserve?

Ja, alla dryckespaket kan konsumeras på Ocean Cay och på Sir Bani Yas i Emiraterna. Dryckesutbudet på öarna inkluderar inte det fulla ombord-utbudet med dess många valmöjligheter. 

Serveras alkohol under kryssningar i Saudiarabien och dess hamnar?

Vi respekterar de Saudiska lagarna och alkohol serveras därför inte när fartyget ligger i de Saudiarabiska hamnarna. Alkohol kommer finnas tillgängligt för våra gäster när fartyget är ute på internationellt hav.

Vilket dryckespaket är inkluderat i MSC Yacht Club?

Premium Extra-paketet är inkluderat för samtliga kryssningar bokade i MSC Yacht Club.

Vilka dryckespaket kan användas i specialrestaurangerna?

Samtliga dryckespaket kan användas i bufférestaurangen, huvudrestaurangerna och barerna. Endast dessa dryckespaket kan användas i specialrestaurangerna:

• Easy Plus-paketet
• Premium Extra-paketet

Minors-paketet kan användas i specialrestaurangerna av barn/minderåriga om de vuxna i familjen/resesällskapet har köpt Easy Plus- eller Premium Extra-paketet.


Om en vuxen resenär köper ett dryckespaket måste barn i familjen/resesällskapet också köpa till ett dryckespaket?

Ja, Minors-paketet måste läggas till för samtliga barn/minderåriga som reser med vuxna personer som lagt till dryckespaket. Minors-paketet gäller för åldrarna 3-17 på Europeiska destinationer och 3-12 år för kryssningar i Nordamerika och Karibien (det alkoholfria paketet finns tillgängligt för 13-20-åringar).

Kan jag uppgradera mitt dryckespaket?

Ja, detta är möjligt för samtliga gäster. Vid försäljning före kryssningen är uppgraderingar endast tillgängliga för gäster som har paketet inkluderat i sin kryssningserbjudande, dessutom till rabatterat pris. Ombord är alla uppgraderingsalternativ öppna för alla gäster till fullt pris.

Jag har bokat Grand Voyages eller MSC World Cruise, är det något dryckespaket inkluderat?

- MSC Grand Voyages

På Grand Voyages-kryssningar ingår inte paketen som standard utan kan variera beroende på resebyråns erbjudande/kampanj.

- MSC World Cruise

MSC World Cruise inkluderar "Dine & Drinks-paketet". Detta paket inkluderar husets vin, fatöl, läsk, och mineralvatten som kan konsumeras under lunch och middag i huvudrestaurangerna eller bufférestaurangerna.

Kan jag köpa dryckespaket innan min kryssning?

Ja, samtliga dryckespaket går att köpa innan kryssningen du kan då dra fördel av upp till 15% rabatt jämfört med ombordpriserna.

Villkor för dryckespaket

Dryckespaketet kan inte överlåtas och får inte delas med andra gäster. Gäller endast för en dryck per beställning. Överträdelse av dessa villkor kan leda till att en gästs paket annulleras utan rätt till återbetalning eller kreditering av något slag.

Tillgängligheten för dryckespaket och priser kan variera per segling. Paket säljs per kryssning och inte per dag eller på någon annan basis. Priserna gäller för varje dag på kryssningen, med undantag för landstigningsdagen. När paketet har aktiverats ombord kan det inte sägas upp eller återbetalas. Paket måste bokas av alla gäster som bor i samma hytt, reser tillsammans och vill äta vid samma bord. Detta inkluderar minderåriga, för vilka, Minors Package, paket för minderåriga måste bokas. Paket är inte obligatoriska för spädbarn under tre år.

Följande undantag gäller: tobak, souvenirglas, glassmeny, detaljhandelsartiklar, minibar, rumsservice, kampanjer och signaturställen, inklusive Venchi 1878-anläggningar, Lavazza Coffee Shops, Jean Philippe Chocolate, Coffee, Crepes & Gelato, oavsett dryckespris.

Du måste vara myndig för att förtära alkohol. Se villkoren i vår alkoholpolicy för gäster för mer information. Drycker och spritdrycker kan bytas ut beroende på tillgänglighet och resplan. Andra villkor och bestämmelser kan gälla.