SISTA MINUTEN!
ALL INCLUSIVE

MAJ & JUNI 2022

Nu har du chansen att göra en riktigt bra deal, utvalda All Inclusive-kryssningar under maj och juni i Medelhavet, Norra Europa och Karibien är nu nedsatta i pris!

 

Njut av den värmande vårsolen i Medelhavet, de otroliga norska fjordarna eller varför inte vår privata paradisö Ocean Cay MSC Marine Reserve under en kryssning i Karibien.


Dryckespaketet Easy ingår till ett värde av 330 kr per natt/person.

 

Läs mer om dryckespaketet Easy

 

 Du kan boka med gott självförtroende tack vare vårt branschledande hälso- och säkerhetsprotokoll.
Skulle du vilja eller behöva omboka din kryssning kan du göra det med våra flexibla bokningsvillkor upp till 15 dagar innan avresa, upp till 21 dagar innan avresa om du även bokat flyg via MSC Cruises.
Läs mer om inresekrav, vaccin och regler för utflykter för respektive destination HÄR.

Bokningsvillkor

Priser är för endast kryssning, per person, i SEK och baserade på boende i dubbelhytt. Priserna gäller för personer boende i Sverige och kan komma att ändras. Detta är inte en direktbokningsmiljö och priserna kan komma att skilja sig mot de som syns i första steget av bokningsprocessen. Kryssningens slutgiltiga priser presenteras innan bokningen bekräftas. Serviceavgiften är obligatoriskt och ingår inte i priset. Om vi upptäcker att priset är felaktigt vid bokning har vi rätt att korrigera felaktigheten. Du kan då boka din kryssning till nytt pris eller välja en annan kryssning. MSC Cruises förbehåller sig rätten att ändra hyttnummer inom samma hyttkategori eller till en högre kategori. Läs också våra bokningsvillkor innan du bokar.