EVENEMANG

MSC Cruises Mice & Charters erbjuder er världshavens bästa evenemang ombord. Vi gör mer än att bara tillhandahålla toppmoderna faciliteter. Vi understödjer er med ett specialistteam med branschledande erfarenhet som vet att ett framgångsrikt evenemang beror på mer än bara en lyckad kryssning och som också bistår er med att främja relationen mellan ert företag och målgrupp.

 

Vårt engagemang och kunskap inom marknadsföring, varumärkesbyggande, planering och logistik säkerställer att alla delar av era evenemang och incitament blir lyckade. Vi ser till att gästerna får en unik upplevelse, uttrycker ert varumärkes värderingar samt stöder era strategiska mål.

 

Incitamentsresor för säljpersonal, distributörer och återförsäljare; varumärkes- och säljevent; kongresser, möten och konferenser; produktlanseringar och presentationer; internationella evenemang.

En enastående upplevelse

Valet av världsledare

 MSC Cruises flotta har ökat med 800% i kapacitet under de senaste tio åren och erbjuder ett urval som sträcker sig från traditionell elegans till moderna flytande städer på havet. Alla våra fartyg erbjuder kompletta affärsfaciliteter och elegant italiensk inredning och möbler. Men bäst av allt kommer de med vår flexibla supporttjänst så att du kan välja fartyg, plats, tjänster, faciliteter och säsong som passar ditt budskap och mål bäst.

Mice Charters tbd
Mice and Charters, and Outstanding Experience | MSC Cruises

Ett brett utbud av aktiviteter

Aktiv teambuilding och avkoppling

Det breda och moderna utbudet av sport-, fitness- och spaaktiviteter i MSC Cruises flotta spelar en viktig roll för att stötta framgångsrika möten, incitament, konferenser och evenemang. Förutom de energigivande och stressreducerande effekterna av träning och avkoppling skapar det enastående möjligheter för teambuilding och nätverkande.

See our onboard activities
Mice and Charters, a Wide Range of Activities | MSC Cruises

Flottans Faciliteter

Teamwork delar uppgiften och multiplicerar framgången

MSC Cruises erbjuder era evenemang infrastruktur från det mest innovativa lyxkryssningsföretaget i världen med den snabbast växande och modernaste flottan på världshaven. Vi gör mer än att bara tillhandahålla toppmoderna faciliteter. Vi understödjer er med ett specialistteam med branschledande erfarenhet som vet att ett framgångsrikt evenemang beror på mer än bara en lyckad kryssning och som också bistår er med att främja relationen mellan ert företag och målgrupp.

Explore out fleet
Mice and Charters, Fleet Facilities | MSC Cruises