kryssningsERBJUDANDEN

Boka till oslagbara priser med våra bästa kryssningserbjudanden!

 

Gör dig redo för en fantastisk resa där du kan utforska det vackra Medelhavet, det pulserande Karibien, Kanarieöarna från sjösidan de exotiska Emiraterna eller Norra Europas förtrollande landskap.

Med våra kryssningserbjudanden är din drömsemester endast ett par klick bort.

Kryssa från Stockholm, Köpenhamn och Oslo eller välj ett prisvärt paket med flyg inkluderat.

Se vårt stora urval av kryssningserbjudanden för 2024 och 2025, hitta den perfekta rutten och boka nu!  

Kryssningar och erbjudanden du inte får missa

Winter 2024 - 2025 cruises | MSC Cruises

BOKA TIDIGT, SPARA STORT

 

Upptäck våra bästa destinationer för Vintern 2024-2025 och Sommaren 2025 till early booking-priser

 

 

 

SÄRSKILDA RABATTER

help
phone_white Är du intresserad av att boka en kryssning?

Nyttiga tips för att boka en kryssning

Det finns alltid en bra anledning att unna sig en kryssning: att upptäcka charmiga destinationer, att kryssa mellan fascinerande kulturer, att förtrollas av horisonter, städer och platser med fantastisk skönhet, allt medan man njuter av MSC Cruises enastående komfort. Anledningarna till att resa blir ännu mer lockande när man kan ta tillfället i akt och nyttja våra bästa kryssningserbjudanden, från Sista minuten-erbjudanden till All inclusive-kryssningar och kryssningspaket med flyg som Fly & Cruise.

 

I den här korta guiden går vi igenom all den viktigaste informationen för att underlätta när du ska boka din kryssning för 2024. Oavsett om du letar efter det bästa kryssningserbjudandet för att resa tillsammans med dina vänner på en rolig och äventyrlig semester eller skapa oförglömliga minnen med din familj och nära och kära, hittar du alla användbara tips för att boka det bästa kryssningserbjudandet skräddarsytt för dig, här.

När är den bästa tiden att boka ett kryssningserbjudande? 

När du är redo att ge dig ut på en kryssning väntar lockande erbjudanden och förmånliga priser på dig. Varje säsong har sin egen unika uppsättning av färger och känslor med fantastiska destinationer som är redo att omfamnas och avnjutas i MSC Cruises enastående komfort. För att helt fördjupa dig i dessa upplevelser kan du låta dig inspireras av det breda utbudet av kryssningserbjudanden och bläddra bland våra sommarkryssningar, höstkryssningar, vinterkryssningar och vårkryssningar. Oavsett om det är en färgsprakande vår, en soldränkt sommar, en gyllene höst eller en sagolik vinter väntar fantastiska kryssningserbjudanden på dig.

Har du bestämt dig för en exakt månad när du vill åka på din kommande kryssning? Missa då inte möjligheten att bläddra bland våra månatliga kryssningserbjudanden och ta dig tid att utforska vårt urval av kryssningar i januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november och december med julens kryssningserbjudanden som du inte får missa. Om du inte har planerat någon resa ännu men plötsligt känner dig sugen på att ge dig iväg på ett nytt äventyr så snart som möjligt är våra sista minuten-erbjudanden på kryssningar den perfekta lösningen för dig. Vilken tid på året som helst är perfekt för att ta del av ett bra kryssningserbjudande!

Hur hittar jag de bästa kryssningserbjudandena? 

Om du funderar på hur du hittar de bästa kryssningserbjudandena har du kommit helt rätt. MSC Cruises hemsida uppdateras kontinuerligt med de bästa kryssningserbjudandena just nu, från All Inclusive-kryssningar till Sista minuten-erbjudanden till andra rabatterade kryssningar och andra specialerbjudanden.

På vår hemsida hittar du inte bara de senaste kryssningserbjudandena, utan även en plats där du enkelt kan boka din nästa kryssningsresa. Vi har sett till att planeringen av din kryssning blir underhållande och inspirerande, precis som om du redan var ombord och njöt av din resa! Baserat på din valda destination kommer du att kunna se alla kryssningserbjudanden som finns tillgängliga för de platser som du vill utforska. Allt som behövs är att du väljer önskad reseperiod och avresehamn och sedan låter dig inspireras av MSC Cruises kryssningserbjudanden.

Vart kan du åka med våra kryssningserbjudanden?

Är du fortfarande osäker på vart MSC Cruises kryssningserbjudanden ska ta dig? Titta igenom alla tillgängliga destinationer och läs mer om våra rutter. Oavsett vart du väljer att kryssa finns utmärkta kryssningserbjudanden inom räckhåll. Njut av den oemotståndliga charmen i världens mest fascinerande städer och populära kustdestinationer med våra kryssningar i Medelhavet. Låt dig förtrollas av underbara stränder och vulkaniska landskap på en kryssning i Kanarieöarna och Madeira. Om du längtar efter den lugnande omfamningen av tropisk avkoppling och vill njuta av din favoritcocktail i skuggan av en palm, välj bland vårt breda utbud av kryssningar i Karibien. För entusiaster av imponerande natur och fascinerande äventyr bland de vildaste platserna på jorden, lovar våra kryssningar i Norra Europa eller kryssningar i Sydafrika resor fyllda med oförglömliga minnen. 

Ta del av den hänförande atmosfären på våra kryssningar i Emiraten som tar dig till en värld av futuristisk prakt i städer som Dubai och Abu Dhabi. Utforska underverken i USA och Kanada på våra kryssningar i Nordamerika eller låt dig svepas med av de rytmiska tonerna från samba eller tango på våra kryssningar i Sydamerika. Alternativt kan du upptäcka kulturen och underverken med våra kryssningar i Asien. Dina drömdestinationer är bara ett klick bort med MSC Cruises kryssningserbjudanden! 

Hur bokar man de bästa kryssningserbjudandena? 

Det finns flera sätt att boka din kryssning. Men om du vill ha det enklaste och snabbaste sättet att nyttja de bästa kryssningserbjudandena rekommenderar vi starkt att du bokar din kryssning via vår hemsida.

Inte bara för att vår webbplats uppdateras kontinuerligt med de bästa kryssningserbjudandena just nu, utan också för att du hittar allt du behöver veta för att verkligen kunna planera ditt livs resa, från våra fartyg och utflykter till all relevant information om mat och dryck, underhållning, aktiviteter för familjer och barn samt, SPA- och skönhetsbehandlingar. Vi har sett till att planeringen av din kryssning blir underhållande och inspirerande, precis som om du redan var ombord och njöt av din kryssning.