SPECIALPRISER FÖR ALLA BARN!

Kampanjperiod: 1/2 – 30/6 2021

Är det dags att planera sommarens semester?

 

En kryssning med MSC Cruises passar alla åldrar, det finns det aktiviteter för hela familjen ombord. Till och med 30 juni erbjuder vi dessutom specialpriser för alla barn på samtliga fartyg i Medelhavet, Norra Europa och Karibien under sommaren 2021.

 

Din hälsa och säkerhet är vår högsta prioritet. Under sommaren kommer vi att implementera vårt förbättrade och omfattande Hälso- & Säkerhetsprotokoll för att säkerställa att du kan fortsätta njuta av din semester och havet i total trygghet*. Innan din kryssning kan du också lägga till vår COVID Protection Plan** (CPP) för endast €25 per passagerare per kryssning så att njuta av din semester i lugn och ro. Försäkringen täcker spädbarn mellan 0-1 år utan extra kostnad.

 

Priser för barn under sommaren 2021***:

2-11 år: från 499 kr

12-17 år: från 999 kr

 

Reser du utan barn?

Dra nytta av vår andra kampanj för sommaren 2021, boka din All Inclusive-kryssning med rabatterat dryckespaket HÄR!

 

*För att garantera högsta möjliga hälso- och säkerhetsstandard ombord, kommer gäster som vill gå i land endast att kunna göra det genom att delta i en av MSC Cruises arrangerade utflykter. För att säkerställa en säker och trevlig kryssning anpassar MSC Cruises sina bokningsvillkor. Omfattande hälso- och säkerhetsåtgärder har genomförts för en ny, ännu säkrare ombordupplevelse.
** För att säkerställa att du kan se fram emot din nästa semester kräver MSC Cruises att alla gäster ska ha en försäkring som täcker alla COVID-19-relaterade risker, inklusive avbokning, hemtransport och sjukvårdskostnader. Du kan välja vår Covid Protection Plan eller kontakta valfritt försäkringsbolag.
***Barnpriser gäller i extrabädd eller som 3:e/4:e person i hytten.

 
 

Bokningsvillkor

Priser är för endast kryssning, per person, i SEK och baserade på boende i dubbelhytt. Priserna gäller för personer boende i Sverige och kan komma att ändras. Detta är inte en direktbokningsmiljö och priserna kan komma att skilja sig mot de som syns i första steget av bokningsprocessen. Kryssningens slutgiltiga priser presenteras innan bokningen bekräftas. Serviceavgiften är obligatoriskt och ingår inte i priset. Om vi upptäcker att priset är felaktigt vid bokning har vi rätt att korrigera felaktigheten. Du kan då boka din kryssning till nytt pris eller välja en annan kryssning. MSC Cruises förbehåller sig rätten att ändra hyttnummer inom samma hyttkategori eller till en högre kategori. Läs också våra bokningsvillkor innan du bokar.