sommarkryssningar 2024 OCH 2025

Släpp in solen med dessa erbjudanden på sommarkryssningar

Sommarkryssningar | MSC Cruises

Varmt väder, blå himmel och oändliga äventyr. På sommaren lyser världen med sitt klaraste ljus medan horisonter vidgas, och inspirerar till en oemotståndlig upptäckarlust. Föreställ dig att skåda avlägsna länder i skönheten av en sommarsolnedgång under en sommarlovskryssning. Finns det något bättre än en kryssning för din sommarsemester? Njut av semesterkänslor, när du kryssar från stad till stad, äventyr till äventyr, smekt av havsbris, och smakar på färger, kulturer och skönheten hos våra fantastiska destinationer. Låt din fantasi Inspireras och stimulera dina sinnen med de bästa sommarkryssningarna 2024!

 

Upplev kulturerna och smakerna i Medelhavet ombord på något av MSC Cruises 11 fartyg, som erbjuder ett brett urval av rutter i både östra och västra Medelhavet, med kryssningar på upp till 11 nätter. Upptäck Norra Europa i all dess prakt, på en mängd olika rutter som varar allt från 2 till 21 nätter och inkluderar kryssningar med det helt nya fartyget MSC Euribia. Med fyra fartyg som kryssar i Karibien, inklusive nya rutter från New York City, och rutter från Miami och Port Canaveral (Orlando), finns det otaliga sätt att upptäcka underverken i detta tropiska paradis. Om du söker upptäcka Asien under din sommarsemester, välj MSC Cruises rutter i Fjärran Östern och utforska Japan, Taiwan (Kina) och Sydkorea. Ta del av bästa erbjudandena på sommarkryssningar, och vakna upp till en ny horisont varje dag. 

Har du påbörjat planeringen av din sommarsemester 2024? MSC Cruises skräddarsydda urval av sommarkryssningar 2024 erbjuder en otrolig variation av rutter på 20 olika fartyg, inklusive några av våra nyaste fartyg. Med resor som varierar från 3 till 21 nätter kommer vårt utbud av sommarkryssningar 2024 definitivt inkludera platser du alltid har velat besöka, vare sig det är de soliga grekiska öarna, Islands orörda natur eller vykortsvackra tropiska landskap i Karibien.

Gör dig redo att njuta av de bästa sommardestinationerna, där kristallklart vatten, hisnande vyer och kulturell skönhet i några av världens berömda städer väntar. Följ din dröm om upptäckter med en kryssning i sommar med MSC.

BÄSTA ERBJUNDANDEN pÅ SOMMARKRYSSNINGAR

Finns det ett bättre sätt att se världen på än genom att ta del av vårt fantastiska utbud av erbjudanden på sommarkryssningar? Välj den rutt som passar dig bäst och ge dig av på din nästa sommarkryssning!

De bästa destinationerna för sommarkryssningar

Sommaren är den bästa tiden att fly, så ge dig av på ett minnesvärt kryssningsäventyr, besöka fler platser än du någonsin drömt om under en perfekt resa. Undrar du vilka som är de bästa destinationerna för din sommarsemester? De som MSC Cruises åker till! Från Kroatiens kustlinje och grekiska öar till stora städer i Frankrike, Italien och Spanien. Från fantastiska kryssningar i Baltikum och norska fjordar till de isiga landskapen på Island och Grönland. Men också, upptäcktsresor till Karibiens öar, från Bahamas till Puerto Rico hela vägen till Mexikanska kusten.

Du behöver endast packa upp en gång och du kan därför koppla av medan MSC Cruises transporterar dig till de bästa sommardestinationerna på glittrande vatten under en resa med oändliga vyer, obegränsade möjligheter och ständigt skiftande utsikter. Minnen skapade med MSC Cruises är sommarens bäst bevarade souvenirer!

NORRA EUROPA

Upptäck myterna och landskapen i Norra Europa. Med sin fantastiska natur och sagolika atmosfärer är varje destination ett konstverk. Upplev den vilda skönheten i de norska fjordarna, se midnattssolen vid Nordkap och följ i vikingarnas kölvatten till Island och Grönland. Låt dig förföras av de pittoreska nöjena i Amsterdam och förundras över Brugges medeltida charm. Eller utforska de ikoniska platserna, historiska gatorna och kulturella skatterna i några av Europas huvudstäder, från London och Paris till Dublin och Köpenhamn. En unik sommarkryssning väntar på dig i Norra Europa med MSC Cruises.

NORRA EUROPA

Nordkap, Norge, sommarkryssningar | MSC Cruises

ÖSTRA MEDELHAVET

Finns det något bättre ställe än östra Medelhavet för att njuta av kombination av fängslande kulturer, vackra stränder och charmiga städer? Under din sommarsemester, upptäck destinationer från de idylliska grekiska öarna Mykonos, Santorini och Korfu till de antika underverken i Aten, Jerusalem och Istanbul. Kryssa på det Adriatiska havet från de historiska kroatiska pärlorna Split och Dubrovnik genom Montenegro och Italiens vackra kuster. Låt de glittrande haven föra dig förbi klippiga kustlinjer till turkosa laguner, pinjefyllda vikar och sträckor av gyllene sand som badar i strålande solsken. Och mellan destinationerna, njut av en hel värld av nöjen ombord, på en resa för att inspirera alla dina sinnen.

ÖSTRA MEDELHAVET

Santorini - Grekland, sommarkryssningar | MSC Cruises

VÄSTRA MEDELHAVET

Njut av den perfekta blandningen av vacker natur och kulturella rikedomar på en oförglömlig sommarsemester i västra Medelhavet. Det är ett gyllene tillfälle att lapa sig i solen, beundra de fantastiska kustlinjerna och upptäcka en oöverträffad mångfald av destinationer, från Spanien, Portugal och Frankrike till Italien, Malta och Tunisien. Med MSC Cruises kan du njuta av de sicilianska vibbarna i Palermo, koppla av på de Baleariska stränderna på Ibiza och Palma, förlora dig i de historiska skatterna i Lissabon, andas in den lavendeldoftande atmosfären i Provence, och resa tillbaka i tiden till de medeltida gatorna i Valletta och resterna av det antika Karthago.

VÄSTRA MEDELHAVET

Tunisien, sommarkryssningar | MSC Cruises

KARIBIEN

Ta ett dopp i de tropiska underverken i Karibien! MSC Cruises erbjuder en hisnande variation av rutter, med avgångar från Miami och Port Canaveral (Orlando) i Florida och från New York City. Från Bahamas rev till livliga Puerto Rico, från Jamaicas avslappnade gästfrihet till den fantastiska faunan på Caymanöarna och Mexikos snorklingsparadis Cozumel finns det så mycket att njuta av. Och vi kan inte glömma de exklusiva vita sandstränderna och det kristallklara vattnet på Ocean Cay, MSC Cruises egen privata ö. Palmträd, vykortsvackra vyer. stränder och varma vatten är bara början på din sommarsemester.

KARIBIEN

Cozumel, sommarkryssningar | MSC Cruises

Andra sommardestinationer att upptäcka

Kochi, Asien,sommarkryssningar | MSC Cruises

Asien

Ge dig ut på en oförglömlig kryssning med MSC Cruise i Asien denna sommar. Från juni kommer MSC Bellissima att vara värd för fem olika rutter, som spänner över 6, 8 eller 9 nätter, runt Japan, Taiwan (Kina) och Sydkorea. Från den fascinerande kulturen i Japan till Sydkoreas gnistrande stränder och de antika templen i Taiwan, är full av fantastiska miljöer och sevärdheter som man måste uppleva en gång i livet.

 

USA, sommarkryssningar | MSC Cruises

USA & Kanada

Kryssa från New York City på en 10- eller 11-nätters sommarkryssning som tar dig norrut till de livliga städerna och förtrollande landskapen i New England och Kanada. Upptäck Boston och Portland, därifrån är det bara ett kort resa till de kanadensiska provinserna Nova Scotia, Prince Edward Island och Newfoundland. Alternativt, utgå från New York på en Bermuda-kryssning med tre dagar vid King's Wharf.

sommarkryssningar  2025

Börja planera din sommarsemester 2025 redan idag utifrån vårt otroliga utbud!

Boka din sommarkryssning

Bokningsvillkor

Priser är för endast kryssning, per person, i SEK och baserade på boende i dubbelhytt. Priserna gäller för personer boende i Sverige och kan komma att ändras. Detta är inte en direktbokningsmiljö och priserna kan komma att skilja sig mot de som syns i första steget av bokningsprocessen. Kryssningens slutgiltiga priser presenteras innan bokningen bekräftas. Hotellserviceavgift är obligatoriskt och ingår inte i priset. Om vi upptäcker att priset är felaktigt vid bokning har vi rätt att korrigera felaktigheten. Du kan då boka din kryssning till nytt pris eller välja en annan kryssning. MSC Cruises förbehåller sig rätten att ändra hyttnummer inom samma hyttkategori eller till en högre kategori. Läs också våra bokningsvillkor innan du bokar.