Kryssningar för seniorer: upp till 10% rabatt

Boka online med vår särskilda Senior Club-kampanj och spara upp till 10% på alla kryssningar*.

Om du bokar en hytt med havsutsikt eller balkong får du dessutom ett fantastiskt välkomstpaket som innehåller en flaska Moët & Chandon-champagne, chokladjordgubbar, två souvenirflöjter och en inbjudan från kaptenen till en exklusiv cocktail.


Med dessa otroliga besparingar och speciella förmåner kan du ge dig ut på en oförglömlig resa med en MSC Cruises, den perfekta semestern för gäster över 65 år! Utforska hisnande destinationer över hela världen från din bekväma hytt: från Medelhavets pärlor till Karibien eller en transatlantisk kryssning för en oförglömlig resa.

Skäm bort dig själv på vårt spa, njut av kulinariska läckerheter i våra restauranger eller koppla helt enkelt av i din balkonghytt. När solen går ner kan du njuta av fängslande shower på teatern eller testa lyckan på vårt kasino. Du kan vara säker på att vår flerspråkiga personal finns till hands under hela din kryssning. Dessutom erbjuder vi ett fullt utrustat medicinskt center ombord för att du ditt lugn och tillgängliga hytter, platser och utflykter.

 
Boka online genom att välja destination och resedatum. Priserna nedan är redan rabatterade.

 

*För att vara berättigad till Senior Club-rabatten måste du och dina vänner eller partner (som delar samma hytt) vara över 65 år (födelsedatum kommer att krävas vid onlinebokningen).

Bokningsvillkor

*Priserna är per person. De priser som visas inkluderar redan rabatten. Rabatten är 5% på hytterna Inside, Outside with Partial View & Ocean View och 10% på hytterna Balcony, Suite och MSC Yacht Club Suites. Rabatten gäller endast för gäster som är över 65 år och som delar samma hytt. I tre- och fyrbäddshytter gäller rabatten endast för de två första gästerna Rabatten baseras på det ordinarie biljettpriset.  Gäller inte familjehytter. Gäller inte på MSC World Cruises resplaner. Rabatten kan inte kombineras med MSC Voyages Selection-rutterna. Rabatten gäller i mån av tillgång.

För mer information vänligen läs vår Villkor och bestämmelser för bokning.