KRYSSNINGAR FÖR BARN

Havet när det är som mest lekfullt 

Våra familjekryssningar är designade för att du ska ha den perfekta familjesemesterupplevelsen. Vi erbjuder en värld av lekfullhet och upptäckter för hela familjen ombord på våra fartyg.

Tack vare våra barnklubbar och våra olika evenemang, aktiviteter och utflykter för familjer, vet vi på MSC Cruises hur man skapar de bästa kryssningarna för barn och föräldrar, som kan njuta av roliga stunder tillsammans eller separat och ha massor av möjligheter att få nya vänner.

Upptäck mer om vad MSC Cruises har att erbjuda när du letar efter kryssningar med barn- och familjeaktiviteter nedan.

För att säkerställa familjeaktiviteter i en säker miljö kan vissa ombordtjänster ändras baserat på lokala bestämmelser eller andra begränsningar på grund av situationen med COVID-19. Klicka här för att läsa mer om våra förbättrade hälso- och säkerhetsåtgärder och vår nya och ännu säkrare ombordupplevelse.

FAMILJEKRYSSNINGAR MED MSC CRUISES

Tack vare våra 300 år till havs känner vi till världens skatter. Och vi älskar att utforska dem med dig.

Som Europas största kryssningsfartyg tar vi föräldrar och barn till över 200 spännande destinationer runt om i världen, inklusive vår exklusiva

och privata ö Ocean Cay MSC Marine Reserve, som ligger i Bahamas.

Det här är varför vi vann "Best Cruise Line for Families" i Cruise Critic UK Editors 'Picks 2019 och "Best Family Cruise Line" på Wave Awards 2018

 

Family Cruises, Awards | MSC CruisesFamily Cruises, Awards | MSC Cruises