Barn och tonåringar

Mini & Juniors Club

Är ni redo för en kryssning full av roliga aktiviteter?

Du och dina barn är på väg att ge er av på en semester full av nya upplevelser och roligheter! Som föräldrar kan ni slappna av och njuta av kvalitetstid tillsammans, i trygghet över att era barn är i säkra händer.


Fyll i blanketten och anmäl ditt barn till MSC Mini & Juniors Club för att komma igång! 

Notera att detta inte är en blankett för automatisk online-anmälan. Fyll i och skriv ut blanketten för att spara tid vid ombordstigningen. Du och ditt barn kommer fortfarande att behöva gå till personalen på MSC Mini & Juniors Club när ni gått ombord för att slutföra anmälan.

 

Kommer Kids Club att vara öppen de närmaste månaderna? Och vilken typ av barnaktiviteter kommer att finnas tillgängliga?

Våra barnklubbar och familjeaktiviteter välkomnar barn och föräldrar till en säker miljö samt en rolig och trevlig upplevelse.

 

Vad kan spädbarn och små barn äta ombord?

Alla barn ombord på våra fartyg kan njuta av läckra, näringsrika smårätter och varierade, roliga huvudrätter. Vårt enorma urval av rätter har utformats med både barns smak och näringsbehov i åtanke.

Vilken typ av underhållning erbjuds ombord för de yngre gästerna?

Det finns särskilda program som utformats för varje åldersgrupp, samt idrottstävlingar, andra tävlingar, frågesporter, skattjakter och lekar i poolen. Ett fullt utrustat lekrum finns också att tillgå med ett jätteutbud av leksaker som har valts efter behoven i varje åldersgrupp. Där ingår allt från brädspel, schack, schabloner, konst, svarta tavlor, modellera, färger, gruppspel och mycket annat.

Erbjuds barnaktiviteter mot en extra avgift?

Nej, aktiviteterna är kostnadsfria.

Finns det barnsängar och barnstolar ombord?

Vi gör allt vi kan för att göra livet enklare och så bekvämt som möjligt för alla våra gäster. Vi samarbetar med världsledande Chicco och tillhandahåller ett begränsat antal vackert designade flaskvärmare, barnvagnar och många andra artiklar ombord för din kombinerade komfort och bekvämlighet. Bland butikerna ombord hittar du en Chicco-hörna med ett urval av fantastiska produkter för spädbarn och småbarn, inklusive blöjor.
Ett begränsat antal barnsängar och barnstolar finns också ombord, men var beredd på ökad efterfrågan på dessa under högsäsongen. Se till att resebyrån skickar din begäran om dessa produkter via e-post vid bokningstillfället.

Är det möjligt att lämna barn ombord medan föräldrarna deltar i en utflykt i land?

Ja, om personalen på Mini Club informeras dagen innan utflykten. 

Kan barn gå med i MSC Voyagers Club?

Ja, medlemskap i MSC Voyagers Club är öppet för alla åldrar. En minderårig kan dock endast anmälas av en förälder eller vårdnadshavare.
Följande information krävs: förnamn, efternamn och födelsedatum. Mejladress är frivilligt.

Se villkoren för MSC Voyagers Club för mer information.

 

Hur är hygienen och säkerheten i poolerna?

Vi har tydliga och enkla regler för att säkerställa poolsäkerheten. Småbarn i badblöjor är inte tillåtna i vattnet och barn under 16 år måste åtföljas av en vuxen. Badmössor är valfria, men flipflops bör bäras runt poolen (och kan köpas i butikerna ombord).

Har ni särskild säkerhet för barn?

Alla barn får ett MSC ID-armband vid ombordstigningen. Av säkerhetsskäl måste detta armband bäras hela tiden under kryssningen.