oCEAN CAY MSC MARINE RESERVE

Ocean Cay MSC Marine Reserve | MSC Cruises

Best New Cruise Destination The Points Guy Editors' Choice Awards

Naturen gjorde det vackert, vi gjorde det unikt.
Utforska vår nya och och exklusiva Bahamiska destination: Ocean Cay MSC Marine Reserve.

Här kan du uppleva en unik upplevelse på en autentisk karibisk ö, samtidigt som du kommer närmre naturen, känner värmen av den bahamska själen och tar del av den ekovänliga miljön.

Marine Reserve erbjuder gäster över 3,5km av vita santstränder som är perfekta att sprida ut sig på och slappna av vid det kristallklara vattnet, med aktiviteter för alla åldrar, natt som dag.


Fartyget går i land och dockar precis vid ö-kanten, och detta betyder att du kan promenera av från fartyget direkt till en av öns många stränder, där du hittar strandstolar, parasoll, och små strandstugor. Snorkla, paddleboarda eller åk Jet-ski, med mera. Eller för slappna av, vila upp dig så finns The Spa på Ocean Cay som erbjuder massage på stranden. 

Hämta lite snacks eller svalka dig med en Instagram-värdig dryck vid en av öns många strandbarer och food trucks. På vissa av våra kryssningar får du spendera en heldag, eller två hela dagar på vår fantaastiska ö. Smält samman med solnedgången samtidigt som du avnjuter en picknick på stranden, eldgropar eller paddleboarda i lagunen på ön. Efter allt detta, så kan du uppleva den spektakulära ljusshowen som öns fyr erbjuder.

Det är inte konstigt att Ocean Cay MSC Marine Reservce har blivit utnämnd till Bästa nya kryssningsdestination!

Förhöj din upplevelse och din kryssning genom ett besök på Ocean Cay MSC Marine Reserve.

UTFORSKA ÖN

 

Kliv ombord på en ö som inte är lik någon annan.

Gör dig redo för att utforska den ultimata platsen för avkoppling och naturlig skönhet. Kika runt på ön via denna 360 virtual tour.

MSC Marine Reserve Ocean Cay

Cruises from / to Ocean Cay in 2023

Excursions & Activities Ocean Cay