En kryssning värd att dela


Bjud med din partner, vän eller familjemedlem och få 50% rabatt på din resepartners kryssningspris nu i vinter. Checka av flera drömdestinationer tillsammans i soliga Karibien, Medelhavet, USA & Kanada eller Emiraterna. Fyll på med D-vitaminer och dela roliga och spännande upplevelser tillsammans på en kryssning med oss!

 

Karibien är en av de vackraste och mest fascinerande platserna i världen och i vinter har vi flera häftiga fartyg och fina rutter att erbjuda dig. Stanna till på vår alldeles egna paradisö - Ocean Cay MSC Marine Reserve. Ön är omringad av vita sandstränder och erbjuder flera häftiga utflykter och upplevelser. Du får även chansen att upptäcka Centralamerika, Grand Cayman Island och Jamaica!

 

Vill du istället ö-hoppa och kryssa i Antillerna erbjuder vi två olika rutter med MSC Splendida, en 7-nätters kryssning eller 14-nätters kryssning där flyg och transfer ingår. 

Dubai kommer vara värd för EXPO 2020 i oktober 2020! Få biljetter och transfer till utställningen inkluderat när du bokar en kryssning med MSC Lirica. Du kan också välja att kryssa med MSC Seaview och lägga till officiella EXPO 2020 paketet! 

 

Missa inte Medelhavet under vintern! Det är en fantastisk destination med perfekt mild temperatur, mindre köer till populära sevärdheter och väldigt prisvärt! Vårt nya fartyg MSC Virtuosa kommer ta dig runt i västra Medelhavet till bland annat Marseille, Barcelona och Rom. Fartyget som barn kommer att älska med sina sex unika legohytter!

 

Boka din vinterkryssning innan 13 maj och få 50% rabatt på din resepartner, gäller utvalda kryssningar!


Lämna kylan i vinter och få upp till 30% rabatt på din vinterkryssning till Karibien, Medelhavet eller från Dubai och återvänd med laddade batterier och ny positiv energi. 

Kryssa i soliga Karibien och upptäck vår nya destination, vår egna paradis ö Ocean Cay MSC Marine Reserve i Bahamas. Njut av vita sandstränder och drömmigt turkosa vatten bland de underbara Karibiska öarna - perfekt för total avkoppling. 

 

I kryssningspriset ingår alltid moderna och bekväma hytter, alla måltider och mängder av underhållning ombord. Erbjudandet gäller även familjehytter!Bokningsvillkor

Kampanjen gäller nybokningar på utvalda resor med avresehamnarna: Miami, New York, Fort-de-France, Pointe a Pitre, Barcelona, Genoa, Rom (Civvitavechia), Marseille, Dubai, Abu Dhabi   

Med fartygen: MSC Divina, MSC Meraviglia, MSC Seaside, MSC Armonia, MSC Lirica, MSC Seaview, MSC Poesia, MSC Virtuosa, MSC Magnifica, MSC Splendida   
Gäller avresor till 13/5-2020 och rabatten gäller ej Yacht Club eller flyg.

Priser är för endast kryssning, per person, i SEK och baserade på boende i dubbelhytt. Serviceavgiften är obligatoriskt och ingår inte i priset. Om vi upptäcker att priset är felaktigt vid bokning har vi rätt att korrigera felaktigheten. Du kan då boka din kryssning till nytt pris eller välja en annan kryssning. MSC Cruises förbehåller sig rätten att ändra hyttnummer inom samma hyttkategori eller till en högre kategori. Läs också våra bokningsvillkor innan du bokar.