KRYSSNINGSERBJUDANDEN FÖR UNGA VUXNA: UPP TILL 15% RABATT

Boka online med vårt specialpris Young & Young och spara upp till 15% på alla kryssningar*.

 
Oavsett om din dag börjar på natten eller på morgonen, på en MSC-kryssning kan du och dina vänner ge er ut på en kryssningssemester fylld av rena nöjen och upptäckter.

Låt rytmen från festerna och diskoteken ombord fängsla dig varje kväll. Sippa på en cocktail i en av våra många barer, njut av spektakulära shower, avnjut utsökta rätter när som helst eller prova lyckan på kasinot. Om du vill ladda batterierna under dagen kan du koppla av och njuta av solen i våra pooler, roa dig i vattenparkerna och delta i våra sportaktiviteter.

Om du är ivrig att utforska pulserande destinationer och idylliska stränder som Ibiza, Mykonos, Miami och MSC Ocean Cay, vår exklusiva privata ö i Bahamas, fortsätter ditt äventyr på land.


Boka online genom att välja destination och resedatum. Priserna nedan är redan rabatterade.

*För att vara berättigad till Young & Young-rabatten måste du och dina vänner eller partner (som delar samma hytt) vara mellan 18 och 29 år (födelsedatum kommer att krävas under onlinebokningen).

Bokningsvillkor

*Priserna är per person. De priser som visas inkluderar redan rabatten. Rabatten är 10% på hytterna Inside, Outside with Partial View & Ocean View och 15% på hytterna Balcony, Suite och MSC Yacht Club Suites. Rabatten gäller endast för gäster som är mellan 18 och 29 år och som delar samma hytt.  I tre- och fyrbäddshytter gäller rabatten endast för de två första gästerna. Rabatten baseras på det ordinarie angivna biljettpriset.  Gäller inte familjehytter. Gäller inte på MSC World Cruises resplaner. Rabatten kan inte kombineras med MSC Voyages Selection-rutterna. Rabatten gäller i mån av tillgänglighet.

För mer information vänligen läs vår Bokningsvillkor och bestämmelser.