Karibien & Antillerna

Karibien & Antillerna | MSC Cruises
Karibien & Antillerna - ett drömläge
Det är ingen tvekan om att Karibien alltid har varit en av de vackraste och mest fascinerande destinationerna i världen, en drömresa för varje turist som vill koppla av i en storslagen miljö, omgiven av långa vita sandstränder, palmer, exotiska frukter, korallrev med färgglada tropiska fiskar och härligt turkost vatten. Och nu, med den exklusiva Ocean Cay-ön, kan gästerna njuta av en unik upplevelse i Karibiska haven.

Det är svårt, praktiskt taget omöjligt, att inte bli berörd av det otroliga spektakel som erbjuds på dessa öar, från Barbados till Jamaica, från St. Lucia till Bahamas, från Guadalupe till Trinidad och Tobago. Dröm dig bort till ljudet av vågornas skvalp och unna dig lite shopping och nattliv i Miami eller Mexikos mystiska Costa Maya. Allt detta i en atmosfär där tiden sedan länge verkar ha stått stilla. Plötsligt befinner du dig i en antik värld av koloniala byar, romplantager och piratvikar.

Hamnar

Ocean Cay MSC Marine Reserve

Ocean Cay MSC Marine Reserve

Upptäck vårt nya och exklusiva Bahamiska destination: Ocean Cay MSC Marine Reserve. Få en unik upplevelse på vår karibisk ö och koppla av i den naturliga miljön med bahamisk anda. På Ocean Cay kan du njuta av en avkopplande massage i en cabana, bada i det turkosa vattnet och utforska ön genom våra specialutformade utflykter.
Titta runt på ön i denna 360 virtual tour!
Ocean Cay, Map of the Island | MSC Cruises