Royal Naval Dockyard

King's Wharf Cruise

Royal Naval Dockyard, Bermuda

Ditt kryssningsfartyg kommer ankra vid Royal Naval Dockyard i Bermuda. Det här är den ursprungliga piren i den kungliga flottans varv. Den ligger i Sandys ParishBermudas västra spetsoch är ögruppens största hamn.

När du går iland här under din MSC Cruises-kryssning i Karibien kommer du att hitta allt du kan önska dig av en semesterdestination. Här finns en shoppinggalleria, museer så som Bermudas nationalmuseum, historiska byggnader från 1800-talet då den brittiska flottan var aktiv i området, restauranger, pubar, barer, hantverksbutiker där du både kan köpa och se hur föremål av glas och trä tillverkas. Här finns också ett stort och varierat utbud av fritidsaktiviteter.

Du kan bege dig över land eller över havet till städerna Hamilton och St. Georgesom finns med på UNESCO:s världsarvslista och var Bermudas första huvudstad. Vid King's Squaremitt i St. George kan du se stadshuset och redskap för allmän bestraffning under brittiskt styre, som skamstockar och skampålar. En liten bit bort står den olycksbådande Ducking Stool, en stol fäst vid en påle där småtjuvar och skvallrare bands fast och sedan doppades i havet.

Norr om staden ligger den ofullbordade kyrkansom påminner om skelettet i en gotisk katedral och är väl värd ett besök. Härifrån kan du också bege dig på minikryssningar till korallreven längre ut där du kan snorkla och se sjunkna vrak. Du kan också åka vattenskidor och vattenskoter eller vindsurfa och segla. Du kan till och med göra en cykelutflykt eller spela på en 18-hålsminigolfbana. Missa inte ett besök på Cooper's Islandsom ligger nära fyren på St. David Island. Det här är ett vilt och spännande område som öppnades för allmänheten år 1995, då amerikanska flottan lämnade ön.

Cruises from / to Royal Naval Dockyard in 2023

Excursions & Activities Royal Naval Dockyard