Presentation

Bridgetown  Cruise

Bridgetown, Barbados

St. John's Parish Church är den femte återuppbyggnaden av  kyrkan. Den uppfördes år 1836. Inuti kyrkan kan du se en skulptur av den brittiska 1700-talskonstnären Richard Westmacott och på kyrkogården ligger Ferdinando Paleologus grav. Han var en direkt ättling till den siste bysantinske kejsaren Konstantin XI:s bror. 


Stadens mest spännande kvarter är St. Andrew. Här hittar du Chalky Mounts krukmakeri och Morgan Lewis sockerkvarn, som är perfekt bakgrund för ett fotografi. 

Barbados Museum and Historical Societykan du lära dig om öns historia. Museet ligger i kvarteret St. Michael. 


Gör en utflykt till öns östra sida för att se Andromeda Botanical Gardenssom ligger en kort bit från St. Joseph Parish. Den prunkande, tropiska botaniska trädgården startades för sextio år sedan som en privat trädgård, men är nu öppen för allmänheten. Harrisons grottaligger i distriktet St. Thomas. I den fantastiska grottan kan du se stalaktiter, stalagmiter, vattendrag, sjöar och vattenfall. I en av grottsalarnaglittrar väggarna så intensivt att salen kallas för ”Kristallrummet”.”. 


En annan utflykt med historiskt tema tar dig till Holetownsom är obligatoriskt för dem som vill lära sig något om öns traditioner. Det här är den första engelska bosättningen på ön. Här kan du se Holetown-monumentetsom rests som ett minne över den första engelska landstigningen. Här ligger också St. James-kyrkanfrån 1600-talet. 


Om du föredrar att besöka en strand är Accra Beach den mest kända. Här finns allt man kan förvänta sig av Karibien. strand: kristallklart vatten, vit sand och havsliv som skulle passa i en reklam för snorkling.

Cruises from / to Bridgetown in 2022

Excursions & Activities Bridgetown