MSC Yacht Club-erbjudande

Kampanjperiod: 15/9 - 15/12 2023

MSC Yacht Club är en värld av lyx, avskildhet och exklusivitet!

 

Nu ger vi dig möjligheten att uppleva MSC Yacht Club, den ultimata lyxkryssningsupplevelsen. Just nu får du 2 300 kr i ombordkredit per hytt när du bokar en MSC Yacht Club-hytt på någon av våra utvalda 7-nätters kryssningar!

 

MSC Yacht Club är som ett fartyg, inuti fartyget, där du som Yacht Club-gäst har tillgång till en butlerservice dygnet runt, prioriterad in- och utcheckning, rumsservice som är tillgänglig 24 timmar om dygnat.

 

Sviterna är utrustade med enastående komfort, och belägna på fartygets fördäck, i Yacht Club har du ett eget exklusivt soldäck med pool, bubbelpool, solstolar och bar. I den privata restaurangen erbjuds gourmetmiddagar med fritt val av middagstid under restaurangens öppettider, livemusik spelas varje kväll i Top Sail Lounge!

 

I MSC Yacht Club har du en värld av valmöjligheter, från det välutrustade gymmet med panoramautsikt, till utomhusanläggningar för sport, till det varierade programmet och utbudet av Broadway- och Las Vegas-liknande teaterföreställningar, som spelas nästan varje dag!

 

Ombordkrediten kan användas för att ta din kryssning till nya höjder genom att delta i aktiviteter ombord, äta på våra högt ansedda och uppskattade specialrestauranger ombord eller uppleva någon av våra många utflykter!

Bokningsvillkor

Priser är för endast kryssning, per person, i SEK och baserade på boende i dubbelhytt. Priserna gäller för personer boende i Sverige och kan komma att ändras. Detta är inte en direktbokningsmiljö och priserna kan komma att skilja sig mot de som syns i första steget av bokningsprocessen. Kryssningens slutgiltiga priser presenteras innan bokningen bekräftas. Serviceavgiften är obligatoriskt och ingår inte i priset. Om vi upptäcker att priset är felaktigt vid bokning har vi rätt att korrigera felaktigheten. Du kan då boka din kryssning till nytt pris eller välja en annan kryssning. MSC Cruises förbehåller sig rätten att ändra hyttnummer inom samma hyttkategori eller till en högre kategori. Läs också våra bokningsvillkor innan du bokar.

 

Ombordkrediterna kan endast användas ombord, när du har klivit ombord på kryssningsfartyget.

 

Ombordkrediter är ej återbetalningsbar, och går därmed inte att få ut outnyttjat belopp i kontanter ombord.

 

Värdet på ombordkrediter räknas om till fartygets valuta enligt kurs ombord.

 

Värdet gäller för två fullt betalande personer i en hytt, och endast 1a och 2a person i en hytt. En person i en singelhytt får därmed 1150 SEK och ej 2300 SEK.