Medelhavet

Cruises to Santorini | MSC Cruises Play

Italiens historiska hamnar, från Bari till Venedig och från Genua till Neapel

Under en kryssning i Medelhavet med MSC Cruises kan du upptäcka det bästa av kultur, traditioner och monument som berikat de här kusterna i århundraden.

En medelhavskryssning ger dig möjlighet att upptäcka områdets länder, folk och tusentals år av historia, precis som gamla tiders sjömän då de seglade från Italien till den grekiska övärlden. När du reser med MSC Cruises får du tillfälle att ta en närmare titt på Italiens historiskt intressanta hamnar, från Bari till Venedig och från Genua till Neapel. Du kan beundra de pittoreska franska städerna Cannes och du får uppleva spansk kultur i Barcelona, Malaga, Valencia och Ibiza.


Följ med på utflykter som organiseras av vår personal och njut av det grekiska solskenet medan du besöker berömda historiska platser eller upplever kroatisk musik och mat på vägen österut.

Du får bekanta dig med både Svarta havet och Israel under din kryssning i Medelhavet med MSC Cruises. Och om du inte vill nöja dig med bara Medelhavet, kan du välja en kryssning som går längre bort, genom Gibraltarsundet, och göra ett snabbt besök på Portugals kust, med Lissabon och Funchal, för att sedan åka vidare ända till Kanarieöarna. Med MSC Cruises har du Italien, Spanien, Marocko och Tunisien, öst och väst, inom nära räckhåll.

Hamnar