USA & Kanada

Destinations, USA and Canada | MSC Cruises

Nordamerikas östkust, bit för bit

USA och Kanada behöver ingen närmare presentation. MSC Cruises tar med dig på en resa för att lära känna dem på nära håll, och besöka de platser där dessa nationer tog sina första stapplande steg.

Det Nordamerika som kryssningen innefattar är Victorian St John, New Brunswick, det idylliska landskapet på Prince Edward Island och dess huvudstad Charlottetown, Sydney och Halifax i vardera änden av skogbeklädda Nova Scotia och gamla Québec City vid stranden av St. Lawrencefloden.

MSC Cruises har valt det bästa av det Kanada som vetter mot Atlanten och erbjuder en blandning av tradition och nutid, hela tiden i nära kontakt med den okuvliga natur som sträcker sig hela vägen in till stadens portar.

När det kommer till USA erbjuder MSC Cruises landets höjdpunkter längs östkusten: New Englands elegans som återfinns i Newport, ett landskap som härrör från våra anfäder från Maine i förtrollande Bar Harbor och till sist lugnet i Massachusetts och dess huvudstad Boston, så rik på historia och kultur, och samtidigt en modern, dynamisk stad.

Hamnar