Osaka, Japan - Asia & Far East cruises | MSC Cruises

 

 

 

 

 

 

Asien

Kanazawa - Japan, Asia cruises | MSC Cruises

Gryningens land, våghalsiga upptäcktsresande och urgamla stigar över både jord och hav. Från Sidenvägen till Kryddvägen, genom horisonter av oöverträffad skönhet som sträcker sig från ökenlandskap till de högsta bergen på jordklotet. Från Indiska oceanens stränder till Stilla havets öar, vägskäl för forntida kulturer och religiös blandning. Asiens rikedom är häpnadsväckande och med MSC Cruises kan du uppfylla din längtan efter att utforska dess fascinerande hav. En kryssning till Asien är en resa genom årtusenden gamla traditioner som fortfarande är starkt intakta trots den imponerande moderniseringen.

Buddhistiska, hinduiska eller taoistiska tempel, kampsporter som judo och karate, och en pulserande popkultur som har påverkat världen med anime, TV-spel och K-pop. En utsökt matkultur med sushi, ramen, sake och kinesiska matrullar. En kryssning i Asien har allt som behövs för att få en oförglömlig semester!

Japan är en guldgruva av nya upptäckter. Från Beppus varma källor och Kagoshimas vulkaniska prakt till de soliga stränderna på Okinawa-öarna, kända som "Asiens Karibien", är Japan fullt av fantastiska landskap och sevärdheter som man får uppleva en gång i livet under en kryssning i Asien.
 

Med sina enastående buddhistiska tempel och fantastiska naturlandskap erbjuder Taiwan (Kina) en förtrollande blandning av historia och skönhet. Utforska Sydkorea och dess förföriska blandning av modern kultur, fantastiska sevärdheter och gästfrihet, med en unik dragningskraft som är svår att motstå.

Kinas vidsträckta städer Shanghai och Hongkong erbjuder en utmärkt introduktion till detta vidsträckta land. Oavsett om det är shopping i världsklass i Shanghai, även känt som "Österns Paris", eller den glittrande silhuetten i Hong Kong med sin blandning av kinesiska och västerländska influenser, finns det en perfekt resa för dig. Boka din kommande asienkryssning 2024, eller 2025, och dyk ned i Asiens underverk med MSC Cruises!

Asiatiska destinationer

Kom närmare Asien med en kryssning med MSC Cruises i Japan, Taiwan (Kina) och Sydkorea och upplev en magisk blandning av gamla kulturer, orörda stränder och frestande smaker. Från Japans pulserande metropoler och paradisöar till den kosmopolitiska atmosfären i Taipei och de fantastiska vulkaniska landskapen på Jeju Island, kommer våra asiatiska kryssningar att fängsla och förtrolla.
MSC Cruises erbjuder ett varierat utbud av rutter i Asien. Välj att kryssa runt Japan från Kagoshima till Hokkaido, den nordligaste ön i den stigande solens land eller segla söderut till Taiwan (Kina) via de fantastiska Okinawaöarna. Ge dig iväg med MSC Cruises kryssningar i Asien och förbered dig på en oförglömlig resa som kommer att fängsla dina sinnen.

Japan


När man tänker på Japan är det sannolikt de höga byggnaderna och den blinkande neonljusen man kommer att tänka på. Men bortom de starka ljusen finns det mycket mer kultur, historia och utsökt mat att upptäcka på de utspridda öarna. Försök att jämföra samurajtraditionerna med zen-trädgårdarna, smaka på wagyu-nötköttet innan du avnjuter sushi och sake, eller vila på orörda stränder.

Med en Japan-kryssning kan du upptäcka de många sidorna av detta fascinerande land, från de buddhistiska templen i Kyoto, Kiyomizu-dera och den världsberömda gyllene paviljongen i Rokuon-ji, som finns med på UNESCO:s världsarvslista, till det fantastiska landskapet vid vulkanen Sakurajima i Kagoshima.

Känn Nahas uråldriga känsla av stolthet genom att besöka det imponerande Shuri Castle och den grönskande Shikinaen Garden och koppla av på de vita sandstränderna på ön Miyako. I detta land med sin storslagna prakt väntar kejserliga palats, heliga tempel och majestätiska berg på att bli utforskade. 

Japan

Ishigaki Island - Japan, Asia Cruises | MSC Cruises

Taiwan (Kina)


Med sitt fascinerande arv, naturliga skönhet och mångsidiga kultur erbjuder en kryssning till Taiwan (Kina) ett stort utbud för besökaren. Från Okinawa-arkipelagen i Japan erbjuder MSC Cruises rutter en idealisk utgångspunkt för att utforska Taiwan (Kina) från hamnen i Keelung.

Promenera på Taipeis gator och låt dig imponeras av den ultramoderna atmosfären. Besök National Palace Museum innan du tittar in på Liberty Square och Memorial Hall, söker andlig tröst vid Baoan Temple, sippar på den traditionella specialiteten köttnudelsoppa eller hittar geografiska skönheter som Mount Keelung.

Njut av den grönskande oasen i Chung Cheng Park med dess buddhistiska tempel och ta en bild av den imponerande statyn över den barmhärtiga gudinnan Guanyin. Besök Chiufen, en bergsby som fått sitt namn efter de nio portioner förnödenheter som skickades till den under Qingdynastin. Med MSC Cruises kommer varje ögonblick som tillbringas i Taiwan (Kina) att vara en skatt att vårda.

Taiwan (Kina)

Keelung - Taiwan (China), Asia cruises | MSC Cruises

Sydkorea


Nå Sydkorea med MSC Cruises rutter från Japan som kryssar till Busan och Jeju Island. Besök det buddhistiska templet Beomeosa eller unna dig lite shopping på varuhuset Shinsegae Centum City, världens största shoppingkomplex. Unna dig det autentiska koreanska köket och smaka på Bulgogi, en populär grillrätt med marinerat nötkött, eller en Bibimbap, en traditionell koreansk poke bowl. MSC Cruises utflykter till Gamcheon erbjuder en fridfull tillflyktsort i en typisk koreansk by med smala gränder och färgglada hus.

Utforska Jeju Island, som domineras av vulkanen Hallasan, landets högsta topp, och bevittna den fantastiska kontrasten mellan en svart vulkanisk stenstrand och Stilla havets turkosa vatten. Vandra till toppen av Seongsan Ilchulbong, som finns med på UNESCO:s världsarvslista och är en imponerande vulkankrater med hisnande utsikt, eller utforska den imponerande lavatunneln i Manjanggul-grottan. Sydkorea väntar på att bli upptäckt med MSC Cruises asienkryssningar!

 

Sydkorea

Busan - Republic of Korea, Asia cruises | MSC Cruises

HAMNAR

Yokohama - Japan, Asia cruises | MSC Cruises

Kryssningar från Yokohama

Ditt äventyr i Japan, Taiwan (Kina) och Sydkorea börjar i hamnen i Yokohama, i Tokyo Bay. Från Yokohama väntar Tokyos alla nöjen och skarpa ljus, liksom de heliga templen Engyoji, Kiyomizu-Dera och Kinkaku-Ji, nära Kobe. Våra kryssningar i Asien förenar sekelgamla traditioner med banbrytande innovation, futurism med andlighet och hisnande städer med exotiska landskap som kommer att fängsla även den mest erfarna resenären.

MSC Cruises kryssningar från Yokohama tar dig också så långt söderut som Taiwan (Kina), korsar de vackra soliga stränderna i Naha och de böljande korallerna på Ishigaki Island, eller når Sydkorea med stopp i Busan och Jeju Island. En kryssning med MSC Cruises är den perfekta inkörsporten till din upptäcktsfärd i Asien!