EARLY BOOKING

Boka din kryssning för sommaren 2024, vintern 2024 - 2025 och sommaren 2025!

Ju tidigare, desto bättre! Gör dina drömmar till verklighet genom att planera din kommande kryssningssemester med MSC Cruises, och dra fördel av att boka i tid.

Säkra de bästa hytterna, välj utifrån datum året runt, som passar perfekt för dig, utforska mängder av olika rutter som tar dig till fantastiska resmål runt om hela världen bland annat Medelhavet, Karibien och Antillerna, Norra Europa och passa på att välja din favorithytt medans den finns kvar.

Genom att boka i tid har du gott om tid att skräddarsy din kryssning så att den blir exakt som du vill. Välj mellan ett stort utbud av spännande utflykter, boka plats i specialrestaurangerna ombord, skäm bort dig själv i MSC Aurea Spa och välj mellan alla spa- och skönhetsbehandlingar ombord. 

Ge dig själv något att se framemot kommande sommar eller vinter, boka din kryssning redan idag!

BOKA NU

Bokningsvillkor

Priser är för endast kryssning, per person, i SEK och baserade på boende i dubbelhytt. Priserna gäller för personer boende i Sverige och kan komma att ändras. Detta är inte en direktbokningsmiljö och priserna kan komma att skilja sig mot de som syns i första steget av bokningsprocessen. Kryssningens slutgiltiga priser presenteras innan bokningen bekräftas. Hotellserviceavgift är obligatoriskt och ingår inte i priset. Om vi upptäcker att priset är felaktigt vid bokning har vi rätt att korrigera felaktigheten. Du kan då boka din kryssning till nytt pris eller välja en annan kryssning. MSC Cruises förbehåller sig rätten att ändra hyttnummer inom samma hyttkategori eller till en högre kategori. Läs också våra bokningsvillkor innan du bokar.