Excursions, Explorer Package | MSC Cruises

EXPLORER-PAKETET

 

Se till att magin varar lite längre

En av de bästa sakerna med kryssningar är möjligheten att upptäcka nya resmål med bekvämlighet och stil. I varje hamn erbjuder våra utflykter de mest minnesvärda upplevelserna på de mest fascinerande platser, tillsammans med våra erfarna och utbildade anställda. För att få ut mer för mindre av din tid i land kan du utnyttja vårt Explorer-paket. Paketet innehåller tre av de bästa utflykterna* på varje kryssning till ett mycket förmånligt pris. Notera att detta är ett erbjudande med mycket begränsad tillgänglighet och endast giltigt på vissa utvalda avgångar**.

*Explorer-paketet kan inte ändras eller återbetalas. I händelse av att någon eller några av utflykterna ställs in av MSC Cruises gäller inte erbjudandet andra utflykter som skiljer sig från dem som ingår i paketet.
**Explorer-paketet erbjuds på vissa utvalda avgångar till följande resmål: Medelhavet, Nordeuropa, MSC Grand Voyages, Abu Dhabi, Dubai och Oman, Karibien, Kuba & Antillerna, Sydamerika.

Se till att magin varar lite längre

Excursions, Explorer Package | MSC Cruises

Se ett exempel nedan på Explorer-paketet:

Excursions, Explorer Packages | MSC Cruises

För samtliga resmål syftar ordet “Barn” på gäster mellan 2 och 13 års ålder, medan “Vuxna” syftar på gäster som är 14 år och äldre.

Excursions, Explorer Package | MSC Cruises