norra europa - upp till 25% rabatt

Ge dig själv någonting att se fram emot nästa sommar, MSC Cruises har nu Summer Sale på kryssningarna i Norra Europa under sommaren 2021, upp till 25% rabatt!

Du behöver inte resa långt för att uppleva flera fantastiska destinationer på en och samma semester, ta bara tåget till Köpenhamn och hoppa på fartyget.Välj mellan MSC Magnifica, MSC Poesia, MSC Preziosa, MSC Splendida eller vårt nya flaggskepp MSC Virtuosa och upptäck spännande platser som Norska Fjordarna, Nordkap, de Baltiska huvudstäderna, Brittiska öarna, Island eller pampiga Sankt Petersburg.

 

Boka senast 31/8 och få upp till 25% rabatt!


Vi ses ombord!

 

Bokningsvillkor

Priser är för endast kryssning, per person, i SEK och baserade på boende i dubbelhytt. Serviceavgiften är obligatoriskt och ingår inte i priset. Om vi upptäcker att priset är felaktigt vid bokning har vi rätt att korrigera felaktigheten. Du kan då boka din kryssning till nytt pris eller välja en annan kryssning. MSC Cruises förbehåller sig rätten att ändra hyttnummer inom samma hyttkategori eller till en högre kategori. Läs också våra bokningsvillkor innan du bokar.