KRYSSNINGSERBJUDANDE FÖR FAMILJER – ANDRA HYTTEN GRATIS

Få mer komfort med 1 extra hytt utan extra kostnad


I sommar kan du njuta av en underbar, rolig och säker familjesemester i Medelhavet eller norra Europa och få bekvämligheten av två hytter till priset av en.

 

För att ta del av detta erbjudande, kontakta vårt Contact Center eller din resebyrå

Boka våra familjekryssningar senast den 15 september: när du bokar en hytt i valfri kategori för 4-5 personer (2-3 vuxna eller 2-3 spädbarn/barn/tonåringar upp till 17 år)  får du ytterligare en hytt utan extra kostnad i samma kategori. (I mån av tillgång)

 

Missa inte chansen att få ut det bästa av en familjekryssning med MSC Cruises och koppla av ombord på några av våra prisbelönta kryssningsfartyg, som MSC Grandiosa, MSC Seaside, MSC Orchestra, MSC Splendida, MSC Magnifica (Medelhavet) eller MSC Seaview (norra Europa).

 

Och det är inte allt: du kan boka våra sista minuten priser + Family Promotion + urval av 3 utflykter till ett specialpris*

 

Ring Contact Center på 08-503 377 70 eller kontakta din resebyrå
Du kan enbart boka detta erbjudande genom vårt Contact Center eller din resebyrå.
Vi tilldelar dig två hytter före avresa och du får hyttnummer och plats i kryssningsbiljetten via e-post.

 

Har du en voucher för framtida kryssningar?

För att lösa in din voucher och kryssning på MSC Cruises sommaravgångar med ytterligare ombordkredit, kontakta Contact Center eller din resebyrå!

Din hälsa och säkerhet är vår högsta prioritet. Av denna anledning implementerade vi vårt förbättrade hälso- och säkerhetsprotokoll ombord på våra fartyg för att säkerställa att du kan fortsätta uppleva det fantatsiska med kryssningar och närheten till havet i lugn och ro*. Innan din kryssning kan du också lägga till vår COVID Protection Plan ** (CPP) för endast 25 € per passagerare och per kryssning för att njuta av din semester med ett fullständigt lugn. Försäkringen täcker även spädbarn mellan 0-1 år utan extra kostnad.

Dessutom tillåter vårt "Cruise With Confidence" -program flexibla kryssningsändringar upp till 15 dagar före din kryssningsavgång (21 dagar för bokningar med flyg via MSC Cruises).

 

Villkor

Gäller individuella bokningar på utvalda 7-nätters kryssningar, priserna är i mån av tillgång och kan inte kombineras med andra erbjudanden förutom MSC Voyagers Club. Erbjudandet avser endast individuella nybokningar. Gäller dock ej kryssningar som avslutas och påbörjas i olika hamnar.
*Avser MSC Cruises sommarkryssningar 2021 och under de kommande månaderna, detta är endast tillgängligt för gäster som är bosatta i Schengenländerna (Belgien, Tjeckien, Danmark, Tyskland, Estland, Grekland, Spanien, Frankrike, Island, Italien, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Ungern, Malta, Nederländerna, Norge, Österrike, Polen, Portugal, Slovenien, Slovakien, Finland, Sverige och Schweiz) och i Bulgarien, Kroatien, Rumänien, Cypern och USA. För att garantera högsta möjliga hälso- och säkerhetsstandard ombord, kommer gäster som vill gå i land endast att kunna göra det genom att delta i en av MSC Cruises utflykter. För att säkerställa en säker och trevlig kryssning anpassar MSC Cruises sina bokningsvillkor. Omfattande hälso- och säkerhetsåtgärder har implementerats för en ny, ännu säkrare ombordupplevelse.

 

** För att säkerställa din sinnesfrid när du ser fram emot din nästa semester kräver MSC Cruises att alla gäster har en försäkring som täcker alla COVID-19-relaterade risker, inklusive avbokning, hemtransport och sjukvårdskostnader. Du kan välja vår Covid Protection Plan eller valfritt försäkringsbolag.

 

För att garantera högsta möjliga hälso- och säkerhetsstandard ombord, kommer gäster som vill gå i land endast att kunna göra det genom att delta i en av MSC Cruises arrangerade utflykter. För att säkerställa en säker och trevlig kryssning anpassar MSC Cruises sina bokningsvillkor. Omfattande hälso- och säkerhetsåtgärder har genomförts för en ny, ännu säkrare ombordupplevelse.

För att säkerställa att du kan se fram emot din nästa semester kräver MSC Cruises att alla gäster ska ha en försäkring som täcker alla COVID-19-relaterade risker, inklusive avbokning, hemtransport och sjukvårdskostnader. Du kan välja vår Covid Protection Plan eller kontakta valfritt försäkringsbolag.