WINTER SALE
UPP TILL 3 000 KR RABATT PER PERSON

Med MSC Cruises kan du boka in en prisvärd semester till havs, våra kryssningar är det perfekta alternativet som ger valuta för pengarna.

 

Åk på en Karibienkryssning från Miami och Port Canaveral i vinter till bland annat Bahamas, Jamaica, Dominikanska Republiken, Puerto Rico, Mexiko och vår egen privata ö Ocean Cay, här kryssar bland annat vårt nya fartyg MSC Seascape.

 

Med avresa från Dubai, Abu Dhabi och Doha kan du följa med på framtidens kryssningsupplevelse ombord på nya MSC World Europa som tar med dig på en solsäker vintersemester i Emiraterna.

 

Vi erbjuder även fantastiska vinterkryssningar i Antillerna, Medelhavet, Röda Havet och Norra Europa.

 

Boka din drömkryssning med upp till 3 000 kr/rabatt per person, våra priser tål att jämföras!

 

Lägg till ett rabatterat Easy dryckespaket för endast 200 kr/natt till din kryssning och njut av en All Inclusive-semester i vinter.
Ordinarie pris för dryckespaketet Easy är 330 kr/natt - Spara 910 kr/person på en 7-nätterskryssning!

 

Dessutom, barn kryssar gratis i Karibien!*

 

*Gäller ej under högsäsong, exempelvis påskkryssningar. Avser barn upp till 17år, hotellserviceavgift tillkommer på 7$ per dag för barn som är 2-11 år och 14$ per dag för barn som är 12-17 år.

Bokningsvillkor

Priser är för endast kryssning, per person, i SEK och baserade på boende i dubbelhytt. Priserna gäller för personer boende i Sverige och kan komma att ändras. Detta är inte en direktbokningsmiljö och priserna kan komma att skilja sig mot de som syns i första steget av bokningsprocessen. Kryssningens slutgiltiga priser presenteras innan bokningen bekräftas. Serviceavgiften är obligatoriskt och ingår inte i priset. Om vi upptäcker att priset är felaktigt vid bokning har vi rätt att korrigera felaktigheten. Du kan då boka din kryssning till nytt pris eller välja en annan kryssning. MSC Cruises förbehåller sig rätten att ändra hyttnummer inom samma hyttkategori eller till en högre kategori. Läs också våra bokningsvillkor innan du bokar.
help
phone_white Boka med en MSC-konsult