Vinterkryssningar i Norra Europa 2021 & 2022

DEN ULTIMATA VINTERKRYSSNINGEN

I vinter kryssar MSC Cruises i Norra Europa och besöker fem av europas mest populära städer.

Upplev bland annat julmarknadernas magiska atmosfär, lagom med turister, utsökt och mättande säsongsbetonad mat, och många vackra vinterlandskap är bara några av fördelarna med att besöka dessa magnifika destinationer i Norra Europa under vinterhalvåret.

Med MSC Magnifica kryssar du i komfort och med stil, med avresa från Hamburg där du kan besöka den vackra hamnstaden Lübeck, upptäck platser från UNESCO-världsarvslista påväg till Southampton varifrån du får möjlighet att fördjupa dig i brittisk kultur och tillbringa dagen i London eller besöka Stonehenge, en av de mest spännande och antika platserna i Storbritannien.

Utforska Le Havre och besök Paris med all sin charm och njut av den romantiska huvudstaden. Ta en runtur i Rouen, den historiska staden i Normandie, eller Honfleur som är känd för sin idylliska hamn och historiskt bevarade byggnader.

Faschineras av UNESCO’s världsarvstad Zeebrugge, en pittoresk tillflyktsort och en av Europas bäst bevarade medeltida städer. Spendera dagen med att utforska Belgiens huvudstad Bryssel, där skyskrapor och hotell har moderniserat sillhuetten. Beskåda sedan de vykortsliknande kanalerna i sin mest perfekta form i den charmiga staden Amsterdam med flera hundra år gammal arkitektur.

Upplev allt detta kommande vinter med MSC Cruises under en och samma kryssning.

 

Hälsa- och säkerhet vintern 2021/2022
Läs mer om inresekrav, vaccin och regler för utflykter för respektive destination innan du bokar din kryssning HÄR.

För att säkerställa att du kan se fram emot din nästa semester kräver MSC Cruises att alla gäster ska ha en försäkring som täcker alla COVID-19-relaterade risker, inklusive avbokning, hemtransport och sjukvårdskostnader. Du kan välja vår Covid Protection Plan eller kontakta valfritt försäkringsbolag.

Terms and Conditions

Håll dig uppdaterad innan du bokar och läs våra villkor.