Boka med en MSC-konsult

ALL INCLUSIVE-KRYSSNINGAR

Kampanjperiod: 1/2 – 30/4 2023

Nu är äntligen MSC Cruises prisvärda All Inclusive-kampanj här igen!
Vi har marknadens bästa priser och våra kryssningar ger mycket valuta för pengarna.

På dessa kryssningar är drykespaketet Easy och helpension i buffé och a la carté-restaurangerna inkluderat.

Med dessa All Inclusive-kryssningar kan du uppleva Västra Medelhavet, Östra Medelhavet, Karibien och Norra Europa - som bland annat inkluderar: de brittiska öarna, Grönland, Island, de norska fjordarna, Östersjön och Baltikum!

Några av höjdpunkterna kommande sommar:

• För första gången kryssningar med avresa från Stockholm samt Oslo till Stockholm
• Medelhavets nyaste fartyg, MSC World Europa, världens största LNG-drivna fartyg
• Nya LNG-fartyget MSC Euribia har premiär i juni 2023 och kryssar till de norska fjordarna från Köpenhamn
• Nya MSC Seascape kryssar i Karibien
• Ny rutt med MSC Divina, från Civitavecchia/Rom till den grekiska övärlden
• MSC Musica erbjuder kryssningar från Pireus/Aten till Mykonos, Santorini, Kusadasi i Turkiet, Limassol på Cypern och Haifa i Israel

Fly & Cruise
För att göra din kryssningsresa ännu smidigare och avslappnande så erbjuder vi även Fly & Cruise-alternativ, vilket är en paketlösning med både flyg, transfer och kryssning, från följande flygplatser: Arlanda, Landvetter, Köpenhamn för kryssningar med avresa från Barcelona, Civitavecchia/Rom, Palma de Mallorca, Genua, Venedig & Pireus/Aten.

Boka din resa idag!

Bokningsvillkor

Priser är för endast kryssning, per person, i SEK och baserade på boende i dubbelhytt. Priserna gäller för personer boende i Sverige och kan komma att ändras. Detta är inte en direktbokningsmiljö och priserna kan komma att skilja sig mot de som syns i första steget av bokningsprocessen. Kryssningens slutgiltiga priser presenteras innan bokningen bekräftas. Serviceavgiften är obligatoriskt och ingår inte i priset. Om vi upptäcker att priset är felaktigt vid bokning har vi rätt att korrigera felaktigheten. Du kan då boka din kryssning till nytt pris eller välja en annan kryssning. MSC Cruises förbehåller sig rätten att ändra hyttnummer inom samma hyttkategori eller till en högre kategori. Läs också våra bokningsvillkor innan du bokar.