ALL INCLUSIVE-KRYSSNINGAR

Spara 950 kr/p.p* på dryckespaketet Easy
Kampanjperiod: 16/3 – 30/6 2021

Är du sugen på att åka på kryssning i sommar?

Just nu kan du spara 950 kr/p.p på dryckespaketet Easy när du bokar din sommarkryssning i Medelhavet eller Norra Europa. Med dryckespaketet Easy kan du njuta av obegränsad konsumtion av bland annat fatöl, husets vin per glas, läsk, juice, cocktails med och utan alkohol, mineralvatten och kaffe.

Är du inte i behov av dryckespaket kan vi rekommendera vår andra kampanj för sommarens kryssningar där vi erbjuder specialpriser för alla barn, läs mer HÄR.

Din hälsa och säkerhet är vår högsta prioritet. Under sommaren kommer vi att implementera vårt förbättrade och omfattande Hälso- & Säkerhetsprotokoll för att säkerställa att du kan fortsätta njuta av din semester och havet i total trygghet**. Innan din kryssning kan du också lägga till vår COVID Protection Plan*** (CPP) för endast €25 per passagerare per kryssning så att njuta av din semester i lugn och ro. Försäkringen täcker spädbarn mellan 0-1 år utan extra kostnad.

 

*Prisexempel avser 7-nätters kryssning

**För att garantera högsta möjliga hälso- och säkerhetsstandard ombord, kommer gäster som vill gå i land endast att kunna göra det genom att delta i en av MSC Cruises arrangerade utflykter. För att säkerställa en säker och trevlig kryssning anpassar MSC Cruises sina bokningsvillkor. Omfattande hälso- och säkerhetsåtgärder har genomförts för en ny, ännu säkrare ombordupplevelse.

*** För att säkerställa att du kan se fram emot din nästa semester kräver MSC Cruises att alla gäster ska ha en försäkring som täcker alla COVID-19-relaterade risker, inklusive avbokning, hemtransport och sjukvårdskostnader. Du kan välja vår Covid Protection Plan eller kontakta valfritt försäkringsbolag.

 
 
 

Bokningsvillkor

Priser är för endast kryssning, per person, i SEK och baserade på boende i dubbelhytt. Priserna gäller för personer boende i Sverige och kan komma att ändras. Detta är inte en direktbokningsmiljö och priserna kan komma att skilja sig mot de som syns i första steget av bokningsprocessen. Kryssningens slutgiltiga priser presenteras innan bokningen bekräftas. Serviceavgiften är obligatoriskt och ingår inte i priset. Om vi upptäcker att priset är felaktigt vid bokning har vi rätt att korrigera felaktigheten. Du kan då boka din kryssning till nytt pris eller välja en annan kryssning. MSC Cruises förbehåller sig rätten att ändra hyttnummer inom samma hyttkategori eller till en högre kategori. Läs också våra bokningsvillkor innan du bokar.