Winter Sale Antillerna
Upp till 3 000 kr rabatt per person

Prisvärda Fly&Cruise-paket
Fly vintern med MSC Seaside och upplev den finaste vinterkryssningen där du kan öhoppa mellan exklusiva destinationer i södra Karibien.

 

Simma med sköldpaddor i det azurblå vattnet utanför Barbados, utforska den dominikanska regnskogen eller upptäck Grenadas kryddiga kök, de kreolska sederna i St Lucia och mycket mer. Under denna 14-nätterskryssning besöker du 10 av de finaste öarna under en och samma semester.

 

Vårt Fly&Cruise-paket inkluderar flyg tur och retur, transfer och kryssningen, boka nu för en sömlös upplevelse och se fram emot en fantastisk vintersemester i Karibien/Antillerna.
Boka din kryssning med upp till 3 000 kr/rabatt per person, våra priser tål att jämföras!

 

Lägg till ett rabatterat Easy dryckespaket för endast 200 kr/natt till din kryssning och njut av en All Inclusive-semester i vinter.
Ordinarie pris för Easy dryckespaket är 330 kr/natt - Spara 1 820 kr/person på en 14-nätterskryssning!

Bokningsvillkor

Priser är för endast kryssning, per person, i SEK och baserade på boende i dubbelhytt. Priserna gäller för personer boende i Sverige och kan komma att ändras. Detta är inte en direktbokningsmiljö och priserna kan komma att skilja sig mot de som syns i första steget av bokningsprocessen. Kryssningens slutgiltiga priser presenteras innan bokningen bekräftas. Serviceavgiften är obligatoriskt och ingår inte i priset. Om vi upptäcker att priset är felaktigt vid bokning har vi rätt att korrigera felaktigheten. Du kan då boka din kryssning till nytt pris eller välja en annan kryssning. MSC Cruises förbehåller sig rätten att ändra hyttnummer inom samma hyttkategori eller till en högre kategori. Läs också våra bokningsvillkor innan du bokar.
help
phone_white Boka med en MSC-konsult