VINTER 2021/2022
UPP TILL 30% RABATT

Karibien & Antillerna
MSC Divina, MSC Meraviglia och nya MSC Seashore erbjuder avresor från Miami och Port Canaveral. Följ med och upptäck varför Karibien är en av världens mest populära kryssningsdestinationer, våra privata paradisö Ocean Cay är en av kryssningens absoluta höjdpunkter. 

MSC Seaview erbjuder 7-14-nätters kryssningar i Antillerna. Denna kryssning tar med dig till nya små pärlor varje dag, under våra 14-nätters
kryssningar kan vi erbjuda ett prisvärt och bekvämt fly & cruise-paket. 
 

Hälsa- och säkerhet vintern 2021/2022
Läs mer om inresekrav, vaccin och regler för utflykter för respektive destination innan du bokar din kryssning HÄR.


För att säkerställa att du kan se fram emot din nästa semester kräver MSC Cruises att alla gäster ska ha en försäkring som täcker alla COVID-19-relaterade risker, inklusive avbokning, hemtransport och sjukvårdskostnader. Du kan välja vår Covid Protection Plan eller kontakta valfritt försäkringsbolag.

Bokningsvillkor

Priser är för endast kryssning, per person, i SEK och baserade på boende i dubbelhytt. Priserna gäller för personer boende i Sverige och kan komma att ändras. Detta är inte en direktbokningsmiljö och priserna kan komma att skilja sig mot de som syns i första steget av bokningsprocessen. Kryssningens slutgiltiga priser presenteras innan bokningen bekräftas. Serviceavgiften är obligatoriskt och ingår inte i priset. Om vi upptäcker att priset är felaktigt vid bokning har vi rätt att korrigera felaktigheten. Du kan då boka din kryssning till nytt pris eller välja en annan kryssning. MSC Cruises förbehåller sig rätten att ändra hyttnummer inom samma hyttkategori eller till en högre kategori. Läs också våra bokningsvillkor innan du bokar.