ALL INCLUSIVE Emiraterna

Kampanjperiod: 28/4 – 12/11 2021
I Emiraterna kryssar vårt nya flaggskepp MSC Virtuosa.

Nya fartyget MSC Virtuosa är en attaktion i sig med mängder av aktiviteter ombord, bland annat Rob den första humanoida robotbartendern till havs. Besök storslagna platser som Doha i Qatar, Dubai och Abu Dhabi i Förenade Arabemiraten, ett minne för livet.

Med vårt prisvärda Fly & Cruise-paket ingår utöver dryckespaketet och kryssningen även flyg tur&retur samt transfer. Detta gäller MSC Virtuosa med avresa från Dubai. 
 

Hälsa- och säkerhet vintern 2021/2022
Läs mer om inresekrav, vaccin och regler för utflykter för respektive destination innan du bokar din kryssning HÄR.


För att säkerställa att du kan se fram emot din nästa semester kräver MSC Cruises att alla gäster ska ha en försäkring som täcker alla COVID-19-relaterade risker, inklusive avbokning, hemtransport och sjukvårdskostnader. Du kan välja vår Covid Protection Plan eller kontakta valfritt försäkringsbolag.

Bokningsvillkor

Priser är för endast kryssning, per person, i SEK och baserade på boende i dubbelhytt. Priserna gäller för personer boende i Sverige och kan komma att ändras. Detta är inte en direktbokningsmiljö och priserna kan komma att skilja sig mot de som syns i första steget av bokningsprocessen. Kryssningens slutgiltiga priser presenteras innan bokningen bekräftas. Serviceavgiften är obligatoriskt och ingår inte i priset. Om vi upptäcker att priset är felaktigt vid bokning har vi rätt att korrigera felaktigheten. Du kan då boka din kryssning till nytt pris eller välja en annan kryssning. MSC Cruises förbehåller sig rätten att ändra hyttnummer inom samma hyttkategori eller till en högre kategori. Läs också våra bokningsvillkor innan du bokar.