Vinterkryssningar 2024/2025

Boka din vinterkryssning till ett förmånligt pris & spara upp till 20%!

Lämna kylan och snön hemma kommande vinter, följ med på en kryssning med MSC Cruises och fyll på med D-vitamin.

Kommande vinter har vi ett omfattande program vinterkryssningar med bland annat kryssningar i Karibien & Antillerna, Kanarieöarna, Emiraterna, Medelhavet samt Nordamerika och Norra Europa.

Besök vår privata paradisö Ocean Cay under din Karbienkryssning, öhoppa mellan idylliska öar i Antillerna eller boka ett prisvärt flyg & kryssningspaket till Kanarieöarna som bland annat inkluderar direkflyg tur & retur, transfer och 7-nätterskryssning, läs mer HÄR.

 

På vinterns kryssningar i Medelhavet kryssar barn gratis*!

 

Boka din vintersemester idag och spara upp till 20%

Bokningsvillkor

*Barn som kryssar som 3 & 4e person i en hytt betalar endast skatter & avgifter samt dryckespaket, om detta lagts till i bokningen. Vuxna som kryssar som 3 & 4e person i en hytt betalar 50% av priset som person 1 & 2 betalar, skatter & avgifter tillkommer vid bokningstillfället. Kostnad för dryckespaket tillkommer om dryckespaket lagts till i bokningen..

 

Priser är för endast kryssning, per person, i SEK och baserade på boende i dubbelhytt. Priserna gäller för personer boende i Sverige och kan komma att ändras. Detta är inte en direktbokningsmiljö och priserna kan komma att skilja sig mot de som syns i första steget av bokningsprocessen. Kryssningens slutgiltiga priser presenteras innan bokningen bekräftas. Serviceavgiften är obligatoriskt och ingår inte i priset. Om vi upptäcker att priset är felaktigt vid bokning har vi rätt att korrigera felaktigheten. Du kan då boka din kryssning till nytt pris eller välja en annan kryssning. MSC Cruises förbehåller sig rätten att ändra hyttnummer inom samma hyttkategori eller till en högre kategori. Läs också våra bokningsvillkor innan du bokar.