Sommar 2023 - BÄSTA PRISET

Vi smygstartar vår kampanj för kryssningarna under sommaren 2023.
Du kan redan idag säkra de bästa hytterna i Karibien och i Medelhavet med denna prisvärda kampanj.

Spara upp till 3 000 kr per hytt!

Samtliga måltider i buffé- och huvudrestauranger ingår ombord, underhållning, mängder av aktiviteter för hela familjen och du hinner uppleva upp till 6 destinationer under en och samma resa.
Missa inte våra nya fartyg, MSC Seascape i Karibien och MSC World Europa i Medelhavet!

 

FLYGPAKET
Vi erbjuder även våra smidiga Fly & Cruise-paket från Arlanda och Landvetter för kryssningarna med avresa från Barcelona, transfer tur och retur samt bagage är inkluderat i priset.

Boka en prisvärd semester med MSC Cruises moderna fartyg i sommar!

Kampanjen är giltig till och med 31/1 2023.

Bokningsvillkor

Priser är för endast kryssning, per person, i SEK och baserade på boende i dubbelhytt. Priserna gäller för personer boende i Sverige och kan komma att ändras. Detta är inte en direktbokningsmiljö och priserna kan komma att skilja sig mot de som syns i första steget av bokningsprocessen. Kryssningens slutgiltiga priser presenteras innan bokningen bekräftas. Serviceavgiften är obligatoriskt och ingår inte i priset. Om vi upptäcker att priset är felaktigt vid bokning har vi rätt att korrigera felaktigheten. Du kan då boka din kryssning till nytt pris eller välja en annan kryssning. MSC Cruises förbehåller sig rätten att ändra hyttnummer inom samma hyttkategori eller till en högre kategori. Läs också våra bokningsvillkor innan du bokar.