Vår- och påskerbjudande

Boka en prisvärd kryssning i Emiraterna med MSC Bellissima

Hälso- och säkerhetsåtgärderna uppdateras kontinuerligt för att anpassa sig efter pandemin och kan dörför komma att ändras.

 

Njut av en vårsemester på bästa sätt med en MSC-kryssning i april, maj eller juni. Det perfekta tillfället att upptäcka det bästa av Dubai, Abu Dhabi och Qatar.

 

Kliv ombord på MSC Bellissima och njut av en spektakulär rutt med destinationer som Dubai, Abu Dhabi, Sir Bani Jas Island och Doha. Det blir en kryssning fylld av häftiga sevärdheter och unika utflykter som tar dig till länder där enastående skyskrapor blickar ut över historiska palats och turkosa hav.

 

Medan du kryssar mellan hamnarna kan du koppla av i våra komfortabla hytter, uppleva internationella kök och skämma bort dig själv med någon av våra många behandlingar i MSC Aurea Spa. Du kan även uppleva någon av våra många aktiviteter ombord, inklusive ett fullt utrustat gym.

Läs mer om inresekrav, vaccin och regler för utflykter för respektive destination HÄR


Boka en prisvärd semester kommande sommar, våra priser tål att jämföras!

Bestillingsvilkår

*Priser är för endast kryssning, per person, i SEK och baserade på boende i dubbelhytt. Serviceavgiften är obligatoriskt och ingår inte i priset. Om vi upptäcker att priset är felaktigt vid bokning har vi rätt att korrigera felaktigheten. Du kan då boka din kryssning till nytt pris eller välja en annan kryssning. MSC Cruises förbehåller sig rätten att ändra hyttnummer inom samma hyttkategori eller till en högre kategori. Läs också våra bokningsvillkor innan du bokar.