HÖSTKRYSSNINGAR 2021

Östra Medelhavet
Kampanjperiod: 1/7 – 24/10 2021

 

En kryssning i Östra Medelhavet är fantastisk, fartygen tar med dig till flertalet paradis under en och samma resa.

 

MSC Splendida erbjuder avresor från Trieste för att sedan ta med dig till Ancona och Bari i Italien, grekiska ön Korfu och till sist två riktiga pärlor i kroatiska Split och Dubrovnik, detta vill du inte missa!

 

MSC Orchestra och MSC Magnifica avgår från underbara Venedig och tar dig till Kroatien, Grekland och södra Italien, en perfekt semester med andra ord.

 

För att garantera högsta möjliga hälso- och säkerhetsstandard ombord, kommer gäster som vill gå i land endast att kunna göra det genom att delta i en av MSC Cruises arrangerade utflykter. För att säkerställa en säker och trevlig kryssning anpassar MSC Cruises sina bokningsvillkor. Omfattande hälso- och säkerhetsåtgärder har genomförts för en ny, ännu säkrare ombordupplevelse.

För att säkerställa att du kan se fram emot din nästa semester kräver MSC Cruises att alla gäster ska ha en försäkring som täcker alla COVID-19-relaterade risker, inklusive avbokning, hemtransport och sjukvårdskostnader. Du kan välja vår Covid Protection Plan eller kontakta valfritt försäkringsbolag.

Bokningsvillkor

Priser är för endast kryssning, per person, i SEK och baserade på boende i dubbelhytt. Priserna gäller för personer boende i Sverige och kan komma att ändras. Detta är inte en direktbokningsmiljö och priserna kan komma att skilja sig mot de som syns i första steget av bokningsprocessen. Kryssningens slutgiltiga priser presenteras innan bokningen bekräftas. Serviceavgiften är obligatoriskt och ingår inte i priset. Om vi upptäcker att priset är felaktigt vid bokning har vi rätt att korrigera felaktigheten. Du kan då boka din kryssning till nytt pris eller välja en annan kryssning. MSC Cruises förbehåller sig rätten att ändra hyttnummer inom samma hyttkategori eller till en högre kategori. Läs också våra bokningsvillkor innan du bokar.