HÖSTKRYSSNINGAR 2021

Västra Medelhavet
Kampanjperiod: 1/7 – 6/11 2021


I västra Medelhavet kryssar tre av våra ståtligaste fartyg, MSC Grandiosa, MSC Seaside och det helt nya fartyget MSC Seashore.

 

MSC Seashore hade premiär 8 augusti och kommer inte göra dig besviken. Det längsta fartyget i vår flotta bjuder på mängder av utomhusområden där du kan avnjuta en svalkande drink efter en solig dag på någon av fartygets 20 barer.

 

MSC Seaside kryssar till de italienska städerna Genua, Civitavecchia/Rom, Taranto och Syrakusa och äntligen även till franska Marseille. I Taranto kan du njuta av en privat strandupplevelse exklusivt för MSC Seasides gäster.

 

MSC Grandiosa som är det största fartyget i vår flotta besöker Barcelona, Genua, Civitavecchia, Neapel, Palermo och Maltas huvudstad Valletta.

 

För att garantera högsta möjliga hälso- och säkerhetsstandard ombord, kommer gäster som vill gå i land endast att kunna göra det genom att delta i en av MSC Cruises arrangerade utflykter. För att säkerställa en säker och trevlig kryssning anpassar MSC Cruises sina bokningsvillkor. Omfattande hälso- och säkerhetsåtgärder har genomförts för en ny, ännu säkrare ombordupplevelse.

För att säkerställa att du kan se fram emot din nästa semester kräver MSC Cruises att alla gäster ska ha en försäkring som täcker alla COVID-19-relaterade risker, inklusive avbokning, hemtransport och sjukvårdskostnader. Du kan välja vår Covid Protection Plan eller kontakta valfritt försäkringsbolag.