Sommaren 2021

Utforska våra fantastiska erbjudanden av kryssningar för sommaren 2021!

Sommaren 2021 är hela Seaside-klassen på samma område! Helt nya MSC Seashore, MSC Seaside, MSC Seaview och även MSC Grandiosa kommer att kryssa till pärlorna i populära västra Medelhavet.

 

Även Turkiet är tillbaka i vårt utbud, MSC Fantasia och MSC Lirica kommer att besöka hamnarna i Kusadasi och Istanbul. Du kan även åka på en 7-nätters kryssningar med MSC Musica och MSC Orchestra från Venedig till de populära Grekiska öarna. Testa på våra minikryssningar från Genua och Venedig eller långkryssningar från Genua till Marocko, Kanarieöarna och Madiera.

 

Oavsett om du funderar på din första kryssningssemester eller kommer tillbaka för den femte gången, har vi precis det du letar efter. Om du drömmer om solsträngda stränder, livliga städer, lugna öar eller fantastisk natur kan vi göra dina drömmar till verklighet.

 

Med fyra fartyg som turnerar i västra Medelhavet, tre i östra Medelhavet och ytterligare fyra som täcker alla områden i norra Europa, har du inga problem att välja din idealiska resplan på ditt perfekta kryssningsfartyg!

 

Bokningsvillkor

Priser är för endast kryssning, per person, i SEK och baserade på boende i dubbelhytt. Serviceavgiften är obligatoriskt och ingår inte i priset. Om vi upptäcker att priset är felaktigt vid bokning har vi rätt att korrigera felaktigheten. Du kan då boka din kryssning till nytt pris eller välja en annan kryssning. MSC Cruises förbehåller sig rätten att ändra hyttnummer inom samma hyttkategori eller till en högre kategori. Läs också våra bokningsvillkor innan du bokar.