EGYPTEN, RÖDA HAVET & SAUDIARABIEN
BOKA DIN VINTERKRYSSNING 2024-2025 IDAG

OMBORD MSC MUSICA
 

 

Boka en 7-nätterskryssning i vinter till Egypten, Röda havet & Saudiarabien och upplev en oförglömlig semester.

MSC Musica avreser Röda havet från hamnen i Safaga och beöker Luxor, världens största utomhusmuseum, Hurghada där du kan uppleva det lokala.
Upptäck pulserande Jeddah och utforska antika AlUla, sedan till Aqaba och rosenstaden Petra på en MSC-utflykt.
Slutligen Sharm El-Sheikh med sina fantastiska stränder och livliga korallrev, dessutom utflykter till mystiska platser i Sokhna.Upplev Egypten och Röda havet med en MSC Cruises kryssning och återvänd med oförglömliga minnen.Välj din avresa med det bästa priset.

Bokningsvillkor

Priser är för endast kryssning, per person, i SEK och baserade på boende i dubbelhytt. Priserna gäller för personer boende i Sverige och kan komma att ändras. Detta är inte en direktbokningsmiljö och priserna kan komma att skilja sig mot de som syns i första steget av bokningsprocessen. Kryssningens slutgiltiga priser presenteras innan bokningen bekräftas. Serviceavgiften är obligatoriskt och ingår inte i priset. Om vi upptäcker att priset är felaktigt vid bokning har vi rätt att korrigera felaktigheten. Du kan då boka din kryssning till nytt pris eller välja en annan kryssning. MSC Cruises förbehåller sig rätten att ändra hyttnummer inom samma hyttkategori eller till en högre kategori. Läs också våra bokningsvillkor innan du bokar.