Röda havet & Saudiarabien

 

 

KLIV OMBORD PÅ MSC MAGNIFICA, FRÅN NOVEMBER 2021 – MARS 2022

Boka din 7-nätters vinterkryssning till Röda havet och njut av kombinationen av sol, strand, traditioner och en rik kultur ombord på MSC Magnifica. Upplev att korsa Mellanöstern, kryssa genom Saudiarabien, Jordanien och Egypten och beskåda de fantastiska världsarven utifrån UNESCOs världsarvslista.

Få den unika möjligheten att på en vecka upptäcka fantastiska platser som Jeddah, Ras Al-Abyad, Al Wajh och AlUla, Yanbu Al Bahr (Saudiarabien), Aqaba och Petra (Jordanien), Safaga och Luxor (Egypten).


 

 
 

Bokningsvillkor

Priser är för endast kryssning, per person, i SEK och baserade på boende i dubbelhytt. Priserna gäller för personer boende i Sverige och kan komma att ändras. Detta är inte en direktbokningsmiljö och priserna kan komma att skilja sig mot de som syns i första steget av bokningsprocessen. Kryssningens slutgiltiga priser presenteras innan bokningen bekräftas. Serviceavgiften är obligatoriskt och ingår inte i priset. Om vi upptäcker att priset är felaktigt vid bokning har vi rätt att korrigera felaktigheten. Du kan då boka din kryssning till nytt pris eller välja en annan kryssning. MSC Cruises förbehåller sig rätten att ändra hyttnummer inom samma hyttkategori eller till en högre kategori. Läs också våra bokningsvillkor innan du bokar.