EGYPTEN & RÖDA HAVET
BOKA DIN VINTERKRYSSNING NU

OMBORD MSC SPLENDIDA, FRÅN NOVEMBER 2022 TILL APRIL 2023
 

 
Boka en 7-nätterskryssning i vinter till Egypten och Röda havet och upplev en oförglömlig semester.

MSC Splendida avreser Röda havet från hamnen i Safaga och beöker Luxor, världens största utomhus museum, Hurghada där du kan uppleva det lokala.
Sedan till Aqaba och rosenstaden Petra. Upptäck pulserande Jeddah och utforska antika AlUla med en MSC-utflykt.
Svalka dig i Yanbu och upplev staden Medina. Beskåda Egyptens huvudstad Cairo och de ikoniska pyramiderna i Giza och chansen att se de berömda skatterna Sphinx och Tutankhamun.Upplev Egypten och Röda havet med en MSC Cruises kryssning och återvänd med oförglömliga minnen.Välj din avresa med det bästa priset.

Bokningsvillkor

Priser är för endast kryssning, per person, i SEK och baserade på boende i dubbelhytt. Priserna gäller för personer boende i Sverige och kan komma att ändras. Detta är inte en direktbokningsmiljö och priserna kan komma att skilja sig mot de som syns i första steget av bokningsprocessen. Kryssningens slutgiltiga priser presenteras innan bokningen bekräftas. Serviceavgiften är obligatoriskt och ingår inte i priset. Om vi upptäcker att priset är felaktigt vid bokning har vi rätt att korrigera felaktigheten. Du kan då boka din kryssning till nytt pris eller välja en annan kryssning. MSC Cruises förbehåller sig rätten att ändra hyttnummer inom samma hyttkategori eller till en högre kategori. Läs också våra bokningsvillkor innan du bokar.