All Inclusive Röda havet & Saudiarabien

Kampanjperiod: 6/8-12/11 2021
 

 

Boka din 7-nätters kryssning till Röda havet kommande vinter och njut av kombinationen av sol, strand, traditioner och en rik kultur ombord på MSC Bellissima. Upplev att korsa Mellanöstern, kryssa genom Saudiarabien, Jordanien och Egypten och beskåda de fantastiska världsarven utifrån UNESCOs världsarvslista.

 

Få den unika möjligheten att på en vecka upptäcka fantastiska platser som Jeddah, Ras Al-Abyad, Al Wajh och Al Ula, Yanbu Al Bahr (Saudiarabien), Aqaba och Petra (Jordanien), Safaga och Luxor (Egypten).

 

Observera att på grund av saudiska lagar kommer alkohol inte att serveras när fartyget befinner sig i saudiska hamnar.
Alkohol kommer att finnas tillgängligt för våra gäster när fartyget kryssar på internationella vatten.

 

Hälsa- och säkerhet vintern 2021/2022
Läs mer om inresekrav, vaccin och regler för utflykter för respektive destination innan du bokar din kryssning HÄR.


För att säkerställa att du kan se fram emot din nästa semester kräver MSC Cruises att alla gäster ska ha en försäkring som täcker alla COVID-19-relaterade risker, inklusive avbokning, hemtransport och sjukvårdskostnader. Du kan välja vår Covid Protection Plan eller kontakta valfritt försäkringsbolag.

Bokningsvillkor

Priser är för endast kryssning, per person, i SEK och baserade på boende i dubbelhytt. Priserna gäller för personer boende i Sverige och kan komma att ändras. Detta är inte en direktbokningsmiljö och priserna kan komma att skilja sig mot de som syns i första steget av bokningsprocessen. Kryssningens slutgiltiga priser presenteras innan bokningen bekräftas. Serviceavgiften är obligatoriskt och ingår inte i priset. Om vi upptäcker att priset är felaktigt vid bokning har vi rätt att korrigera felaktigheten. Du kan då boka din kryssning till nytt pris eller välja en annan kryssning. MSC Cruises förbehåller sig rätten att ändra hyttnummer inom samma hyttkategori eller till en högre kategori. Läs också våra bokningsvillkor innan du bokar.