help
phone_white Boka med en MSC-konsult

Norra Europa Sommaren 2023

UPP TILL 20% RABATT

SOMMAR 2023

Kommande sommar erbjuder MSC Cruises ett omfattande program i Norra Europa, till och med 31 januari 2023 kan du dessutom boka med upp till 20% rabatt.

För första gången erbjuder vi kryssningar med avresa från Stockholm, följ med MSC Poesia till de magnifika norska fjordarna eller pärlor som Gdynia, Riga och Tallinn.

Inte nog med det, även MSC Fantasia erbjuder kryssningar från Stockholm sommaren 2023. Följ med på en händelserik 14-nätterskryssning till norska fjordarna och utforska Kiel, Köpenhamn, Tallinn och Helsingfors under en och samma resa.

Med avresa från Köpenhamn kan du kryssa med vårt senaste flaggskepp MSC Euribia som har premiär i juni 2023. Det miljömässigt hållbara fartyget drivs av LNG och besöker Norges fjordar under härliga 7-nätterskryssningar.

Utöver ovan besöker våra moderna fartyg brittiska öarna, Island och Grönland.

Det har aldrig funnits ett bättre tillfälle att pröva på en kryssning, boka en prisvärd semester kommande sommar!

Lägg till ett rabatterat Easy dryckespaket för endast 200 kr/natt till din kryssning och njut av en All Inclusive-upplevelse.

Ordinarie pris för dryckespaketet Easy är 330 kr/natt - Spara 910 kr/person på en 7-nätterskryssning!

Bokningsvillkor

Priser är för endast kryssning, per person, i SEK och baserade på boende i dubbelhytt. Priserna gäller för personer boende i Sverige och kan komma att ändras. Detta är inte en direktbokningsmiljö och priserna kan komma att skilja sig mot de som syns i första steget av bokningsprocessen. Kryssningens slutgiltiga priser presenteras innan bokningen bekräftas. Serviceavgiften är obligatoriskt och ingår inte i priset. Om vi upptäcker att priset är felaktigt vid bokning har vi rätt att korrigera felaktigheten. Du kan då boka din kryssning till nytt pris eller välja en annan kryssning. MSC Cruises förbehåller sig rätten att ändra hyttnummer inom samma hyttkategori eller till en högre kategori. Läs också våra bokningsvillkor innan du bokar.