New York Flash Sale

Kampanjperiod: 21/4 - 28/4 2023

 

Spara upp till 3000 kr per hytt!

New York City | MSC Cruises

New York, New York!

Med MSC Cruises Flash Sale kan du fynda en kryssning med MSC Meraviglia med avresa från New York under 2023.

Kryssa till Karibien med anlöp till bland annat Port Canaveral i Florida, Bahamas, MSC Cruises privata paradisö Ocean Cay MSC Marine Reserve.

Upplev fantastiska Bermuda med tre dagar på King's Wharf, här kan du utforska Bermudas gömda skatter i all dess skönhet.

Följ med MSC Meraviglia längs med Nordamerikas östkust och besök häftiga städer och landskap i Kanada och USA.

Hitta den perfekta kryssningen för dig nedan och boka senast 28 april!

Bokningsvillkor

Priser är för endast kryssning, per person, i SEK och baserade på boende i dubbelhytt. Priserna gäller för personer boende i Sverige och kan komma att ändras. Detta är inte en direktbokningsmiljö och priserna kan komma att skilja sig mot de som syns i första steget av bokningsprocessen. Kryssningens slutgiltiga priser presenteras innan bokningen bekräftas. Serviceavgiften är obligatoriskt och ingår inte i priset. Om vi upptäcker att priset är felaktigt vid bokning har vi rätt att korrigera felaktigheten. Du kan då boka din kryssning till nytt pris eller välja en annan kryssning. MSC Cruises förbehåller sig rätten att ändra hyttnummer inom samma hyttkategori eller till en högre kategori. Läs också våra bokningsvillkor innan du bokar.