SOMMAREN 2023 – NU ÖPPET FÖR FÖRSÄLJNING
BOKA IDAG!

Uppfyll din resedrömmar och njut av sommaren som aldrig förr ombord på ett av våra kryssningsfartyg.

Under sommaren 2023 kan du:

  • Uppleva kulturen och den utsökta maten i östra och västa Medelhavet, vi erbjuder ett stort urval av destinationer och rutter med kryssningar som varar upp till 11 nätter
  • Förundras av Norra Europas storslagna landskap och mystik, du kan bland annat följa med vårt nya flaggskepp MSC Euribia till Norges fjordar
  • Välja bland många MSC-fartyg och destinationer i Nordamerika och Karibien. Vi erbjuder kryssningar från New York, kortkryssningar från Orlando, 7-14-nätters-kryssningar från Miami, samtliga kryssningar till Karibien besöker vår privata paradisö Ocean Cay MSC Marine Reserve.


Boka nu och dra nytta av: 

  • Prisvärda kryssningar, bekvämligheten i våra hytter, smakerna av vårt internationella kök, underhållning i världklass, ett prisbelönt familjeerbjudande, pooler och vattenparker som hela familjen kan roa sig i, MSC Aurea Spa och toppmoderna gym.
  • Vi erbjuder även MSC Covid Protection Plan som ger dig trygghet innan, under och efter kryssningen.

Bokningsvillkor

Priser är för endast kryssning, per person, i SEK och baserade på boende i dubbelhytt. Priserna gäller för personer boende i Sverige och kan komma att ändras. Detta är inte en direktbokningsmiljö och priserna kan komma att skilja sig mot de som syns i första steget av bokningsprocessen. Kryssningens slutgiltiga priser presenteras innan bokningen bekräftas. Serviceavgiften är obligatoriskt och ingår inte i priset. Om vi upptäcker att priset är felaktigt vid bokning har vi rätt att korrigera felaktigheten. Du kan då boka din kryssning till nytt pris eller välja en annan kryssning. MSC Cruises förbehåller sig rätten att ändra hyttnummer inom samma hyttkategori eller till en högre kategori. Läs också våra bokningsvillkor innan du bokar.