SOMMAREN 2023 – ÖPPET FÖR FÖRSÄLJNING
BOKA IDAG!

Följ dina upptäcktsdrömmar och njut av sommaren som aldrig förr ombord på ett av våra kryssningsfartyg. Kommande sommar kan du med MSC Cruises kan du bland annat:

 

  • Uppleva kulturen och smakerna i östra och västra Medelhavet, vi erbjuder ett stort urval av fartyg och rutter som varar upp till 11 nätter.
  • Besöka Norra Europa och de norska fjordarnas storslagna natur och mystik, följ med det helt nya flaggskeppet MSC Euribia under hennes kryssningar från Köpenhamn.
  • Välj något av de många fartygen som kryssar i Nordamerika och Karibien, vi erbjuder bland annat avresor från New York City, kryssningar från Orlando till Bahamas med övernattning på vår privata ö Ocean Cay samt en mängd avresor från Miami.

 

Boka nu och dra nytta av:

  • De bästa platserna ombord, komforten i våra hytter, smakerna från vårt internationella kök och världsklass underhållning. Utöver detta finns det givetvis pooler, vattenparker, högteknologiska gym och härliga spaområden.

Bokningsvillkor

Priser är för endast kryssning, per person, i SEK och baserade på boende i dubbelhytt. Priserna gäller för personer boende i Sverige och kan komma att ändras. Detta är inte en direktbokningsmiljö och priserna kan komma att skilja sig mot de som syns i första steget av bokningsprocessen. Kryssningens slutgiltiga priser presenteras innan bokningen bekräftas. Serviceavgiften är obligatoriskt och ingår inte i priset. Om vi upptäcker att priset är felaktigt vid bokning har vi rätt att korrigera felaktigheten. Du kan då boka din kryssning till nytt pris eller välja en annan kryssning. MSC Cruises förbehåller sig rätten att ändra hyttnummer inom samma hyttkategori eller till en högre kategori. Läs också våra bokningsvillkor innan du bokar.


help
phone_white Boka med en MSC-konsult