BOKA EN MINIKRYSSSNING

Många av våra mest populära minikryssningar seglar i Medelhavet. Med kryssningarfrån en till fem nätter får du chansen att segla på lyxfartyg mot soliga stränder, kosmopolitiska huvudstäder och några av världens mest berömda landmärken! 


Oavsett om du vill uppleva känslan av en kryssning fast under en kort tid, eller om du helt enkelt känner för att komma ifrån allt under några dagar, kan en av våra fantastiska minikryssningar erbjuda dig spännande nya destinationer med otroligt låga priser!

Många av våra mest populära minikryssningar seglar i Medelhavet. Med kryssningarfrån en till fem nätter får du chansen att segla på lyxfartyg mot soliga stränder, kosmopolitiska huvudstäder och några av världens mest berömda landmärken! 

 

Oavsett om du vill uppleva känslan av en kryssning fast under en kort tid, eller om du helt enkelt känner för att komma ifrån allt under några dagar, kan en av våra fantastiska minikryssningar erbjuda dig spännande nya destinationer med otroligt låga priser!

Bokningsvillkor

*Priser är för endast kryssning, per person, i SEK och baserade på boende i dubbelhytt. Serviceavgiften är obligatoriskt och ingår inte i priset. Om vi upptäcker att priset är felaktigt vid bokning har vi rätt att korrigera felaktigheten. Du kan då boka din kryssning till nytt pris eller välja en annan kryssning. MSC Cruises förbehåller sig rätten att ändra hyttnummer inom samma hyttkategori eller till en högre kategori. Läs också våra bokningsvillkor innan du bokar.