VÄLKOMMEN TILL MSC CRUISES!

UPPTÄCK VÅRT HÄRLIGA UTBUD AV KRYSSNINGAR UNDER SOMMAREN 2022

Militärrabatt 10% extra rabatt

Du som medlem i Militärrabatt får 10% extra rabatt på utvalda All Inclusive-kryssningar under sommaren 2022.
Priserna som visas nedan är innan avdragen rabatt, för att erhålla din rabatt uppge koden ”MILI10” i slutet av bokningsprocessen eller kontakta vårt Contact Center på 08-509 220 77.

 

Under sommaren 2022 kan du välja mellan 4 olika destinationer, östra- och västra Medelhavet, Karibien och Norra Europa. Kryssningslängden vi erbjuder 10% extra rabatt på är nedan 7-nätters kryssningar.
Ta reda på vilket fartyg som passar dig genom att utforska
vår moderna flotta.


 

Kryssningsdestinationer

- Västra Medelhavet

I västra Medelhavet kryssar våra större och nyare fartyg, med MSC Seaview,
MSC Seaside eller MSC Meraviglia kan du utforska upp till sex destinationer på en och samma resa. Destinationerna vi besöker är bland annat Barcelona, Palma de Mallorca, Valencia, Ibiza, Marseille, Cannes, Neapel, La Spezia, Genua, Neapel, Civitavecchia/Rom och Valletta.

- Östra Medelhavet

Under en kryssning i östra Medelhavet kan du resa med våra mindre och mer intima fartyg. Fartygen besöker pärlor i södra Italien, grekiska öar som Santorini, Korfu och Mykonos, vackra städer på Balkan som Dubrovnik och Kotor samt årets nyhet Kusadasi i Turkiet, Limassol på Cypern och Haifa i Israel.

- Karibien

Karibien är ett kryssningsindustrin högborg, här kan du kryssa mellan vackra öar och njuta på vita sandstränder med vajande palmer. Även under sommaren är Karibien ett populärt resmål och våra fartyg erbjuder avresor från Miami och Port Canaveral i USA.

 

Strax utanför ligger Ocean Cay MSC Marine Reserve, MSC Cruises egna privata paradisö som hade premiär i december 2019. Denna fantastiska plats går endast att nå med MSC Cruises fartyg och är inkluderad i samtliga rutter i Karibien. Välj mellan MSC Divina och MSC Seashore, det sistnämnda är det senaste tillskottet i MSC Cruises moderna flotta och verkligen anpassat efter att kryssa på varmare breddgrader. Fartyget har mer utomhusområden än något annat och låter gästerna komma närmare havet än tidigare.

- Norra Europa

Under våra kryssningar i Norra Europa kan du bland annat boka avresa från Köpenhamn och förundras av de magiska norska fjordarna eller vad sägs om att besöka fina städer i Baltikum och pampiga Sankt Petersburg. Avresor från Köpenhamn erbjuder våra fartyg MSC Grandiosa och MSC Poesia.

Vad ingår?

När du bokar en kryssning med MSC Cruises ingår alltid helpension i buffé- och huvudrestaurangerna, underhållning i sann Broadway-anda, aktiviteter för hela familjen, barn- och ungdomsklubbar, träningsfaciliteter samt skatter. Under våra kryssningar i Medelhavet och Norra Europa tillkommer en hotellserviceavgift per person/dag, 10€/dag/person för de som är 12 år och äldre, 5€/dag/person för de som är 2-11 år. I Karibien är hotellserviceavgiften 14$ för de som är 12 år och äldre, 7$ för de som är 2-11 år.

- Upplevelse

När du bokar din kryssning kan du välja mellan tre olika upplevelsekategorier, Bella, Fantastica och Aurea. Läs mer om de olika fördelarna som upplevelserna erbjuder här.

- Dryckespaket

Priserna nedan är del av en All Inclusive-kampanj och inkluderar dryckespaketet Easy till ett värde av 330 kr/natt. Läs om dryckespaketet Easy och våra övriga dryckespaket här.
Skulle du vilja ha ett annat dryckespaket går det att uppgradera.
 

- Övriga tilläggsprodukter

Specialrestauranger, utflykter, internet- och spapaket och mycket annat går också att lägga till för att skräddarsy din kryssning.

Du kan boka med gott självförtroende tack vare vårt branschledande hälso- och säkerhetsprotokoll.

Skulle du vilja eller behöva omboka din kryssning kan du göra det med våra flexibla bokningsvillkor upp till 15 dagar innan avresa, upp till 21 dagar innan avresa om du även bokat flyg via MSC Cruises.

Läs mer om inresekrav, vaccin och regler för utflykter för respektive destination HÄR.