Japankryssningar

Korsa Östasiens hav under en kryssning till Japan, Korea och Taiwan (Kina)


I vinter kan du njuta av den asiatiska charmen med en minnesvärd kryssning. Fram till mars 2024 kommer den lyxiga MSC Bellissima att erbjuda magnifika rutter, som sträcker sig från fyra till elva nätter runt Japan, Taiwan (Kina) och Sydkorea. Missa inte denna enastående chans att utforska några av de mest fängslande landskapen och städerna i utvalda städer i asien. Gör dig redo för en otrolig upplevelse och välj mellan våra rutter som inkluderar antingen en kryssning till Japan och Sydkorea eller en kryssning till Japan och Taiwan (Kina).

be_fae_intro_new

Japankryssningar

Att uppleva Japan innebär att fördjupa sig i en unik blandning av tradition och modernitet, med skyhöga städer och exotiska landskap.

Alla rutter inkluderar längre stopp i hamn på upp till 12 timmar så att du kan njuta av och utforska dess majestätiska berg, kejserliga palats och heliga tempel.

Från Beppus varma källor, Kagoshimas vulkaniska landskap till Mount Rokkos höjder - varje hamn på våra fem fantastiska resor är full av hisnande landskap och upplevelser som man upplever en gång i livet.

Våra bästa Japankryssningar

Japan Cruises | MSC Cruises
13 November 2023 - 10 nätter/11 dagar

Höstkryssning i Japan & Sydkorea

Påbörja din kryssning i Yokohama, ombord på MSC Bellissima och låt dig förtrollas av den japanska skönheten i Kobe, Kagoshima, Fukuoka eller Kanazawa medan din upptäcktsfärd i Sydkorea tar dig till Busan.

Japan Cruises | MSC Cruises
21 December 2023 - 9 nätter/10 dagar

Julkryssning i Japan

Gör dig redo för en unik julkryssning från Yokohama med stopp på Okinawaöarna och Ishigakis vita stränder. I Taiwan (Kina) kommer du kunna häpnas över Taipeis ultramoderna och kosmopolitiska atmosfär.

Kryssningar till Japan, Sydkorea & Taiwan (Kina)

Välj mellan våra olika rutter och åk på upptäckarresa till Japan, Sydkorea, Taiwan (Kina) och Sydkorea.

Kryssningar till Japan & Sydkorea, hösten 2023

I september tar MSC Bellissima med dig på två resor med 8 nätter i Japan och Sydkorea. Låt dig förtrollas av Japans skönhet i Yokohama, Kobe, Hiroshima och Kagoshima medan din upptäcktsfärd i Sydkorea tar dig till Gangjeong på ön Jeju. Oavsett om du reser längs de glittrande strandkanterna, strosar runt i de gamla städerna eller klättrar bland bergens klippor så är dessa rutter fulla av upptäckter.

Kryssningar till Japan & Sydkorea, hösten 2023

Yokohama, Japan | MSC Cruises

Kryssningar till Japan & Taiwan (Kina) under vintern 2023/2024

Missa inte chansen att besöka Japan och Taiwan (Kina) under en och samma kryssning. Välj MSC Bellissimas rutter under vintern 2023/2024 och besök de japanska öarna Okinawa, Ishigaki, Miyako och Keelung i Taiwan (Kina). Med sitt fascinerande arv, sin vackra natur och mångsidiga kultur erbjuder Taiwan (Kina) spännande möjligheter för besökare. Ta del av över 8 000 år av historia i National Palace Museum, sök andlig ro i det jättelika Longshan-templet, smutta på den traditionella nötköttnudelsoppan eller upptäck en geografisk skönhet som Mount Keelung.

 

Kryssningar till Japan & Taiwan (Kina) under vintern 2023/2024

Taiwan| MSC Cruises

Boka nu

Bokningsvillkor

Priser är för endast kryssning, per person, i SEK och baserade på boende i dubbelhytt. Priserna gäller för personer boende i Sverige och kan komma att ändras. Detta är inte en direktbokningsmiljö och priserna kan komma att skilja sig mot de som syns i första steget av bokningsprocessen. Kryssningens slutgiltiga priser presenteras innan bokningen bekräftas. Serviceavgiften är obligatoriskt och ingår inte i priset. Om vi upptäcker att priset är felaktigt vid bokning har vi rätt att korrigera felaktigheten. Du kan då boka din kryssning till nytt pris eller välja en annan kryssning. MSC Cruises förbehåller sig rätten att ändra hyttnummer inom samma hyttkategori eller till en högre kategori. Läs också våra bokningsvillkor innan du bokar.