Påsk Deal

Du har precis hittat det bästa ägget hittills!
Gillar du utsidan? Vänta tills du får se överraskningen på insidan

 

Mitt i denna explosion av blommor, dofter och nyanser, låt dig svepas med av påskstämningen och boka en oförglömlig kryssning med MSC. Upptäck glädjen i att resa i komfort och skapa fina minnen som kommer att bestå för resten av livet.

 

Boka en prisvärd kryssning för att avnjuta och utforska destinationer som Medelhavet, Karibien & Antillerna, Norra Europa och ännu fler destinationer!

Ombord kan du njuta med vänner och nära och kära, ta del av service som är utformad för hela familjen och  koppla av!

Lägg till en äggstra prägel på din resa och följ med på ett extraordinärt äventyr med MSC Cruises.

Bokningsvillkor

Priser är för endast kryssning, per person, i SEK och baserade på boende i dubbelhytt. Priserna gäller för personer boende i Sverige och kan komma att ändras. Detta är inte en direktbokningsmiljö och priserna kan komma att skilja sig mot de som syns i första steget av bokningsprocessen. Kryssningens slutgiltiga priser presenteras innan bokningen bekräftas. Serviceavgiften är en obligatorisk del av totalpriset. Om vi upptäcker att priset är felaktigt vid bokning har vi rätt att korrigera felaktigheten. Du kan då boka din kryssning till nytt pris eller välja en annan kryssning. MSC Cruises förbehåller sig rätten att ändra hyttnummer inom samma hyttkategori eller till en högre kategori. Läs också våra bokningsvillkor innan du bokar.