Höstspecial

Kampanjperiod: 21/6 - 31/8 2023

Spara upp till 25% på långkryssningar i Medelhavet!

 

Passa på att utforska och njuta av medelhavets omfattande matkultur, kulturarv, och sevärdheter under september, oktober och november, när temperaturen blivit lite svalare och mer behaglig.

För att ta er kryssningsupplevelse ytterligare en nivå rekommenderar vi er att lägga till ett rabatterat dryckespaket för endast 230 kr/natt!

Bokningsvillkor

Priser är för endast kryssning, per person, i SEK och baserade på boende i dubbelhytt. Priserna gäller för personer boende i Sverige och kan komma att ändras. Detta är inte en direktbokningsmiljö och priserna kan komma att skilja sig mot de som syns i första steget av bokningsprocessen. Kryssningens slutgiltiga priser presenteras innan bokningen bekräftas. Hotellserviceavgift är obligatoriskt och ingår inte i priset. Om vi upptäcker att priset är felaktigt vid bokning har vi rätt att korrigera felaktigheten. Du kan då boka din kryssning till nytt pris eller välja en annan kryssning. MSC Cruises förbehåller sig rätten att ändra hyttnummer inom samma hyttkategori eller till en högre kategori. Läs också våra bokningsvillkor innan du bokar.