help
phone_white Boka med en MSC-konsult

All inclusive plus

Boka din sommarkryssning 2024 med drycketspaketet Easy Plus inkluderat!

Upplev dina drömdestinationer under en prisvärd all inclusive-kryssning med MSC Cruises denna sommar, och avnjut din kryssning med dryckespaketet Easy Plus som är inkluderat i priset. Utöver detta har vi genomfört övergripande prissäkningar på kryssningar i denna kampanj.

Upptäck kulturen och värmen i Medelhavet, norra Europas natur och dess otroliga vidder samt de kristallklara och vykortsvackra destinationerna i Karibien.

Det inkluderade dryckespaketet Easy Plus tar din ombordupplevelse under denna sommarkryssning till nya nivåer, med ett större och mer varierat utbud av dryck där samtliga ölsorter ingår, mängder av cocktails och viner per glas, dessutom kan du använda dryckespaketet i specialrestaurangerna ombord. Läs mer om Easy Plus-paketet här.

Boka din sommarsemester senast den 2/4 2024, för att ta del av detta kryssningserbjudande.

Bokningsvillkor

Priser är för endast kryssning, per person, i SEK och baserade på boende i dubbelhytt. Priserna gäller för personer boende i Sverige och kan komma att ändras. Detta är inte en direktbokningsmiljö och priserna kan komma att skilja sig mot de som syns i första steget av bokningsprocessen. Kryssningens slutgiltiga priser presenteras innan bokningen bekräftas. Serviceavgiften är en obligatorisk del av totalpriset. Om vi upptäcker att priset är felaktigt vid bokning har vi rätt att korrigera felaktigheten. Du kan då boka din kryssning till nytt pris eller välja en annan kryssning. MSC Cruises förbehåller sig rätten att ändra hyttnummer inom samma hyttkategori eller till en högre kategori. Läs också våra bokningsvillkor innan du bokar.