medelhavet

Spara 950 kr/p.p* på dryckespaketet Easy
Kampanjperiod: 16/3 – 30/6 2021
 
 

En Medelhavskryssning med MSC Cruises är alltid något extra, mängder av fantastiska destinationer och kulturella skatter att upptäcka, välj den sidan som passar dig bäst.
I västra Medelhavet kryssar våra största och mest moderna fartyg som MSC Grandiosa, MSC Seaside och MSC Seashore.

I östra Medelhavet kan du kryssa med våra mindre fartyg och utforska storslagna destinationer som Grekiska öarna, Balkans pärlor och södra Italiens pittoreska städer.

 

*Prisexempel avser 7-nätters kryssning

 

Bokningsvillkor

Priser är för endast kryssning, per person, i SEK och baserade på boende i dubbelhytt. Priserna gäller för personer boende i Sverige och kan komma att ändras. Detta är inte en direktbokningsmiljö och priserna kan komma att skilja sig mot de som syns i första steget av bokningsprocessen. Kryssningens slutgiltiga priser presenteras innan bokningen bekräftas. Serviceavgiften är obligatoriskt och ingår inte i priset. Om vi upptäcker att priset är felaktigt vid bokning har vi rätt att korrigera felaktigheten. Du kan då boka din kryssning till nytt pris eller välja en annan kryssning. MSC Cruises förbehåller sig rätten att ändra hyttnummer inom samma hyttkategori eller till en högre kategori. Läs också våra bokningsvillkor innan du bokar.